Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Alfa Romeo lease

Wat zijn de mogelijkheden voor het leasen van een Alfa Romeo?
Alfa Romeo staat voor Italiaanse passie, flair en dynamiek. Met een Alfa Romeo kunt u uw feeling voor stijl en comfort duidelijk laten blijken! De nieuwste 4c-klasse is het luxe sportpaardje, waarmee u zich elke dag een coureur zult voelen. Maar ook met de andere wagens van Alfa Romeo kiest u voor passie en stijl in uw dagelijkse leven.

 

Alfa Romeo lease

De nieuwste modellen

Alfa Romeo en passie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet voor niets is de slogan van Alfa Romeo ‘la meccanica delle emozioni’- met deze auto kunt u duidelijk laten blijken waar u staat in het leven en wat uw dromen zijn. De nieuwste modellen, Giulia, Giulietta en Mito, kenmerken zich door een geheel eigen identiteit, die blijkt uit het unieke design van alle Alfa’s. Alle modellen zijn uitgerust met een infotainmentsysteem dat bediend wordt door middel van een 6,5-inch touchscreen in het dashboard, spraakcommando’s, de toetsen op het stuurwiel én de Rotary Pad, een intuïtieve draaiknop op de middentunnel. Ook beschikken alle modellen over de nieuwste technologie op het gebied van veiligheid, zoals een Integrated Brake System: van 100 km/u naar stilstand in 38,5 meter. Forward Collision Warning en Lane Departure Warning zorgen ervoor dat botsingen voorkomen worden. Ook zijn Blind Spot Monitoring en een achteruitrijcamera optioneel.
De nieuwe Alfa Romeo 4c is de ultieme sportwagen, die zich thuis voelt op de weg en op het circuit. De 4c is ontworpen in samenwerking met Maserati, de legendarische racewagenproducent. Dit paradepaardje is voorzien van de nieuwste turbobenzinemotor, die nóg zuiniger en nóg sneller is. De snelheid is verder opgevoerd door te besparen op het gewicht van de auto en de sterke stroomlijning.

Alfa Romeo leasemogelijkheden

Ook voor u is het mogelijk om zo’n knappe Italiaan aan de haak te slaan. Voor bedrijven en organisaties is er Full Operational Lease. Alle kosten van de auto worden in één vast maandtarief opgenomen: reparatie, onderhoud en banden, all risk-verzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting. U kunt er ook voor kiezen om een tankpas, winterbanden en vervangend vervoer mee te financieren.
Voor iedereen is er nu ook Alfa Romeo Private Lease. Alles is inbegrepen: verzekeringen, reparaties, onderhoud, wegenbelasting en schade. Alleen brandstof moet u zelf betalen. De kosten hangen af van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en de looptijd van het abonnement.
Ook is het mogelijk om short lease te kiezen, waarbij u voor drie maanden in een Alfa Romeo kunt rijden.

Is een Alfa Romeo uw nieuwe auto?

Wilt u de Italiaan in uzelf naar boven halen? Wilt u een duidelijk statement maken? Neem dan contact op met autoleasecenter.nl, dé specialist in leaseauto’s. Die kan u voorlichten over de verschillende financieringsmogelijkheden van de Alfa Romeo. Misschien rijdt u wel naar buiten in een van de mooiste auto’s die op de weg te vinden zijn!

 Zakelijk leasen bij Auto Lease Center

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen