Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
De Alfa Romeo Mito leasen

Achter alleen de naam van deze auto zit al een interessant verhaal. Zo staat Mi voor Milaan, waar Alfa Romeo vandaan komt. En To staat voor Turijn, waar Fiat vandaan komt. Deze auto is een soort beste van beide werelden tussen Fiat en Alfa Romeo, wat natuurlijk een erg gewaagde stap is. Naar het resultaat zullen we kijken, en natuurlijk naar de mogelijkheden voor een Alfa Mito lease.

 

Alfa Romeo Mi.To (3-deurs)

Alfa Romeo Mito lease

 

De Alfa Romeo Mito

Deze auto wordt weleens gezien als een concurrent van de Mini Cooper, welke titel je natuurlijk niet zomaar krijgt. Hij is dan ook erg compact, anders dan de meeste Alfa Romeo’s. Hier zie je dus al de samenwerking met Fiat terug, maar ook de vier motoren zijn van Fiat. Wat we dan wel weer terugzien is het typische sportieve karakter van Alfa Romeo, in zowel het eigenaardige design als de manier van rijden. Je moet ervan houden, maar als je dat doet dan kan het een auto voor het leven zijn. Wat wel een nadeel kan zijn, is dat hij nogal krap is voor een Alfa Romeo, dit kan een afknapper zijn als je bijvoorbeeld een groot gezin hebt of erg lang bent.

Nu snappen wij ook wel dat het moeilijk is om deze auto in een keer te kopen, je weet niet of hij wel zal bevallen, of misschien is hij wel te compact. Dan is het toch minder wanneer je er al aan vast zit. Gelukkig is er nog een andere optie, De Alfa Romeo Mito lease. Wanneer je de Alfa Mito lease neemt zit je nog nergens aan vast. En behalve dat je hem nog zonder nadelen kunt inleveren, kleven er nog andere voordelen aan de Alfa Romeo Mito lease. Zo weet je elke maand waar je aan toe bent, behalve boetes en benzine zitten alle kosten bij de Alfa Mito leaseprijs inbegrepen. Maar aan de Alfa Romeo Mito lease zitten natuurlijk ook enkele nadelen, zo ben je niet de eigenaar van de auto en zit je wel vast aan een contract. Maar het is wel iets om te overwegen.

Droomauto met stijl

Deze Alfa Romeo lease auto kan een echte droomauto zijn wanneer het je stijl is. Als je houdt van het sportieve uiterlijke en de rijstijl dan kan deze auto iets voor jou zijn. Om nergens aan vast te zitten en niet meteen enorm geld hoeven uit te geven kan het leasen van deze auto een goede optie zijn. Of het echt iets voor jou is moet je natuurlijk zelf uit maken, maar ik zou het wel in overweging nemen.

 Zakelijk leasen bij Auto Lease Center

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen