Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Een flexibele autolease, Twente als thuisbasis

Zakelijk rijden, een privé- of ander soort lease? Twente is de thuishaven van AutoLeaseCenter, een flexibele intermediair die verschillende leasevormen aanbiedt. AutoLeaseCenter is gevestigd in Enschede, maar in het hele land actief als bemiddelaar tussen autobedrijven, particuliere- en zakelijke klanten.

Bent u als bedrijf uit Enschede, Hengelo, Deventer of omstreken op zoek naar een gunstige lease? Twente telt verschillende autobedrijven die met ons samenwerken. AutoLeaseCenter helpt u met het vinden van de juiste auto en de meest geschikte leasevorm.

Leasevormen

Er zijn verschillende vormen om een auto te leasen. Zo zijn er diverse zakelijke leasemogelijkheden. Denk aan Full Operational Lease of een financial lease. Bij deze laatste mogelijkheid wordt de auto gefinancierd en kunt u maandelijks een bepaald bedrag aan rente aflossen.

Shortlease is, zoals de naam al zegt, het leasen van een auto voor een korte periode. Ook hiervoor biedt AutoLeaseCenter diverse oplossingen. U kunt al een auto leasen, voor een periode van drie maanden. Vooral voor klanten die behoefte hebben aan flexibiliteit is dit een uitkomst.

Prive lease voor Particulieren

Veel mensen denken dat leasen iets is voor zakelijke klanten. Maar ook particulieren kunnen een auto leasen. Met een prive lease betaalt u een vast bedrag per maand voor de auto. Na afloop van het contract kunt u weer een nieuwe auto uitzoeken. Hierdoor hoeft u als klant niet in een keer een groot bedrag te reserveren voor de aanschaf van een nieuwe auto.

prive lease

 

Bijtelling

Wie een auto privé gebruikt. Moet wel rekening houden met de fiscale bijtelling. Dit is een percentage van de cataloguswaarde van de auto, dat uw werkgever bij uw salaris moet optellen. Hoe hoog dit percentage is, wisselt per auto en hangt vooral af van de uitstoot van het betreffende model. Vanaf 2016 gaan de percentages flink omhoog, maar wie nu een nieuw leasecontract afsluit, mag nog zestig maanden lang gebruik maken van de geldende bijtellingspercentages.

Bent u als bedrijf of particulier in onze regio op zoek naar een autolease? Twente is als onze vestigingsplaats een gebied waar wij graag zaken doen. Onze klantenservice kan u alles vertellen over bijtelling en andere regels. Ook kunnen zij u uitleg geven over de verschillende leasevormen.

Laat u dus informeren en heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren en servicegerichte medewerkers zullen uw vragen met veel aandacht en plezier beantwoorden.

 Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen