BMW 1 serie lease

BMW 1 serie lease

Bijtelling:

Modelkeuze van BMW 1 serie bij leasing

De BMW 1 serie lease is uiteraard een uitgesproken keuze. Het bedrijf kan hier bepalen om een kwaliteitsvolle bmw 1 te gebruiken. De bmw serie 1 beantwoordt zonder twijfel aan het ideale visitekaartje bij het gebruik en het bezoeken van een potentiële klant. De bmw serie 1 zal velen aanspreken en een gunstig gevolg kunnen hebben bij vaak moeilijke en noodzakelijke beslissingen. De bmw 1 serie getuigt immers van klasse en luxe. Afspraken tussen bedrijven kunnen onder andere door het gebruik van de bmw 1 serie onrechtstreeks positief bepalend zijn. Dit is zonder twijfel een gunstige mogelijkheid.

 

Wat is leasing?

Het is een overeenkomst van financiering tussen een leasemaatschappij en een klant. Bij deze financieringsvorm wordt er bepaald welk object er kan gehuurd worden en aan welke prijs dit dient te gebeuren. De duur van het leasen of huren wordt in het contract ook vermeld.

 

Waarom leasing?

Vaak is het zo dat de meeste mensen denken dat dit een overeenkomst is tussen een leasemaatschappij en een bedrijf. Dit is echter niet altijd het geval. Het kan evengoed een geschreven afspraak zijn met een particulier. Een andere opvatting is vaak dat het om een wagen gaat en dikwijls is dit zo. Andere objecten kunnen ook vermeld worden in een leasecontract zoals een vrachtwagen, een telefooncentrale, etc…
Wij kunnen het voorbeeld nemen van een auto en het bedrijf een BMW 1 serie lease laten onderschrijven. Het bedrijf heeft bij de overeenkomst om een bmw lease te nemen het voordeel om de wagen mits maandelijks afkortingen te gebruiken. Het resterende kapitaal binnen het bedrijf kan dan gebruikt worden voor andere nuttige investeringen. Men heeft trouwens een beter beeld van de kostprijs van de wagen en er zijn minder onzekerheden. Er is dan geen zorg van onderhoud, herstel, restwaarde en verzekering. Deze kosten kunnen voorzien worden bij de overeenkomst en de maandelijkse huurprijs bepalen. Er zijn dikwijls ook voordelige financiële voorwaarden aan verbonden zoals een gunstig belastingstarief. Aan het einde van de leaseperiode kan de klant dan beslissen om de bmw serie 1 te behouden mits betaling van de huidige restwaarde. Men dient wel onderscheid te maken tussen een full operationele lease en een financiële lease. Bij een financiële lease staat de leasemaatschappij enkel in voor de totale financiering van de bmw serie 1. Dus 100% van de waarde van de wagen en geen andere voordelen. Er zijn nog andere vormen van leasing beschikbaar maar deze zijn afhankelijk van de leasemaatschappij zelf.

 

Zakelijk leasen bij Auto Lease

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

SpecificatiesOfferte aanvragen