Opel Ampera-E leasen

Opel Ampera-E leasen incl. Gratis elektrische fiets van Stella

150kW Innovation 5d

Elektrisch

5

Bijtelling: 4%

€ 459,00

De nieuwe Opel Ampera-E leasen kan nu zeer aantrekkelijk bij AutoLeaseCenter. Met de Opel Ampera-E beschikt u over een zeer gunstige bijtelling van 4% en door de MIA Subsidie (Milieu investeringsaftrek) heeft deze auto een zeer interessante leaseprijs. De volledig elektrische Opel Ampera-E beschikt over een 60,0 kWh  accu. Waardoor de Opel Ampera-E beschikt over een actieradius wat in de praktijk uitkomt op ongeveer 400 kilometer. Het voordeel van elektrisch rijden is ook dat de auto uit stilstand de maximale trekkracht heeft en uiteraard beschikt over een automatische transmissie. De Opel Ampera-E leasen geeft u dus veel voordelen en gemak.

Tijdelijk een unieke elektrische fietsen actie bij bestelling van deze nieuwe Opel Isignia Grand sport bij AutoLeaseCenter. Bij Aflevering van de auto GRATIS een Stella elektrische fiets voor de berijder.

Wilt u de Opel Ampera-E leasen, vraag dan eenvoudig een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u binnen 1 werkdag toe. Uiteraard is het ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van onze caconfigurator. U ontvangt dan van ons de lease-offerte voor de door uzelf samengestelde auto.

Samenstelling van de auto:
Uitvoering: Opel Ampera-E 150 kW Innovation 5d
Opties: Standaard lak, Metallic lak (tegen meerprijs)
Fiscale waarde: 40.000,00
Bijtelling: 4%

Leaseprijzen Opel Ampera-E:
De vermelde vanaf prijs voor de Opel Ampera-E 150 kW Innovation 5d is op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. Bij de aanvraag kunt u de gewenste looptijd en kilometrage aangeven. Vervolgens ontvangt u binnen 1 werkdag het leasevoorstel van ons.

Elektrisch rijden en laden:
De Opel Ampera-E leasen in de volledige elektrische uitvoering betekent dat u ook de laadfaciliteiten goed geregeld moet hebben. In Nederland zijn er op veel verschillende plekken publieke laadpalen beschikbaar. Hier kunt u gebruik van maken. Daarnaast is het aan te bevelen om een laadpaal te installeren bij u thuis of op het werk. Laden via het stopcontact kan ook met een laadkabel die hier geschikt voor is. Er zijn dus verschillende mogelijkheden en wij adviseren u hier graag in.

Wilt u nog meer lease-aanbiedingen bekijken, ga dan naar onze lease-acties.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met 053-2030150

Bij deze lease-acties werken wij samen met Stella.

AutoLeaseCenter Summerdeal

(n.b. de getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke uitvoeringen. De lichtmetalen velgen zijn een meer-optie)

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

Specificaties

 • KleurDivers
 • Kilometer10
 • TransmissieAutomaat
 • BrandstofElektrisch
 • Vermogen150 kW
 • Gewicht1.611 kg
 • CarrosserieHatchback

Looptijden en Tarieven

 • 24 maanden599,00
 • 36 maanden539,00
 • 48 maanden499,00
 • 60 maanden459,00

Offerte aanvragen