Tesla Model S leasen

Tesla Model S 75D AWD

Tesla Model S 75D AWD incl. Gratis supercharger

Elektrisch

5

Bijtelling: 4%

€1049,00
€ 939,00

Tesla Model S leasen betekent volledig elektrisch rijden en profiteren van een bijtelling van slechts 4%! Dit maakt de Tesla Model S leasen zeer interessant voor de zakelijke rijder. De Tesla Model S zit boordevol technische snufjes en is een voorloper op het gebied van elektrisch rijden. De Tesla Model S heeft een actieradius van maar liefst 400 kilometer en dat is uniek voor een volledig elektrisch aangedreven auto. De Tesla Model S kan voorzien worden van diverse extra opties en accessoires en op de site van Tesla treft u alle mogelijkheden aan en kunt u de auto samenstellen met de Tesla Configurator. Als u de Tesla samengesteld heeft, dan kunt u vervolgens eenvoudig de offerte aanvragen.

Wilt u de Tesla Model S leasen? Vraag dan nu eenvoudig een offerte aan via onze site. Wij nemen de offerte-aanvraag vervolgens binnen 1 werkdag in behandeling en nemen contact met u op om de configuratie door te nemen en u een passend leasevoorstel te doen. U kunt de Tesla ook meteen zelf naar wens samenstellen met onze Carconfigurator.

Samenstelling Tesla Model S
Tesla Model S 75D AWD 245kW S automaat
Bijtelling: 4%
Fiscale waarde: 86.100 euro

Extra: De Tesla Model S 75D AWD is nu standaard uitgerust met een Glass Roof en actieve luchtvering!

*** Nu gratis levenslang Superchargen via het Tesla Supercharge-netwerk als u uw Tesla via AutoLeaseCenter besteld***

Leasetarief Tesla Model S
De  vermelde vanafprijs is op basis van de Tesla Model S 75D AWD 245kW zonder extra opties/ accessoires op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages mogelijk. Tevens kunt u elke gewenste uitvoering leasen bij ons en vermeld de gewenst uitvoering en opties/accessoires in het opmerkingenveld op het offerteformulier. Dan ontvangt u van ons een passende offerte op basis van uw gewenste Tesla Model S.

Bijtelling 2017/ 2018
Tot en met 31 december 2018 kunt u nog volledig profiteren van 4% bijtelling over de totale fiscale waarde van de Tesla Model S. Daarom is het zeer interessant om de Tesla Model S nog in 2017 en 2018 te leasen en de gunstige lage bijtelling van 4% blijft vervolgens 60 maanden van toepassing.

Wilt u meer informatie over Tesla Model S leasen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze mobiliteitsadviseurs op 053-2030150

Ga direct naar:
> Tesla zelf samenstellen

 

(N.B. De getoonde afbeeldingen zijn impressie foto’s van de Tesla Model S. De daadwerkelijke uitvoering kan afwijken van deze afbeeldingen, afhankelijk van de gekozen uitvoering).

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

Specificaties

  • TransmissieAutomaat
  • BrandstofElektrisch
  • Motorinhoudelektrisch
  • Vermogen315 PK
  • Gewicht2075 KG
  • CarrosserieHatchback

Looptijden en Tarieven

  • 24 maandeno.a.
  • 36 maandeno.a.
  • 48 maandeno.a.
  • 60 maanden939,00

Offerte aanvragen