Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Citroen C4 Cactus leasen?

Met de unieke Citroen C4 Cactus lease rijdt u voor een voordelig tarief in de meest unieke en creatieve auto van dit moment: de Citroen C4 Cactus. Deze unieke en stijlvolle auto is één van de best verkopende auto’s van dit moment en met de verschillende Citroen C4 Cactus lease pakketten is deze creatieve nieuweling voor iedereen binnen handbereik.

 Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter

Citroen Cactus lease: eenvoudig, transparant en eerlijk

De Citroen C4 Cactus is de nieuwste en meest opvallende auto van Citroen tot op heden. Deze auto is met een gedurfd design in verschillende versies te koop en natuurlijk ook te leasen. De Citroen Cactus lease pakketten worden ondersteund met diverse zuinige benzine varianten en krachtige diesel uitvoeringen. De verschillende Citroen C4 Cactus lease pakketten zijn dus net zo veelzijdig als de auto zelf. Zo is er een Citroen Cactus lease pakket voor iedere persoonlijke voorkeur.

Het meest opvallende kenmerk aan de Citroen C4 Cactus is zijn zogenaamde airbumps. Op een creatieve wijze geven deze airbumps de auto een eigenwijs voorkomen. Bovendien hebben deze airbumps ook een praktisch nut: de bescherming van de auto. Want waarom zou u een smartphone wel beschermen, maar een auto niet? Aldus Mark Lloyd, de lead designer van de Citroen C4 Cactus.

Leaseaanbieding Citroen C4 Cactus

Leaseaanbieding Citroen C4 Cactus

Een kleurrijke toevoeging aan het Citroen Cactus lease pakket

De Citroen cactus Lease pakketten zijn tevens te personaliseren met diverse opties en verschillende frisse kleuren. Ook is de auto te voorzien van de nieuwste trends en hoogstandjes op het gebied van design, veiligheid, comfort en gebruiksgemak. De volledigheid van het Citroen Cactus lease pakket, de uitgebreide opties en een vernieuwd design; daarmee onderscheidt de Citroen C4 Cactus zich van haar concurrenten.

De voordelige Citroen C4 Cactus lease tarieven

Wilt u ook de Citroen C4 Cactus leasen? Dat kan. De Citroen C4 Cactus leasen kan al vanaf een zeer gunstig tarief. Neem contact op met Autoleasecenter en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ook de Citroen C4 Cactus zelf samenstellen met onze carconfigurator.

Ga direct naar:
Carconfigurator Citroen C4 Cactus (zelf samenstellen)

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?