Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Fiat 500 lease: functionaliteit ontmoet flair
Italië, het land van heerlijke pasta’s, scheve torens en fantastische auto’s. Hoe kan dat ook anders want de laars van de Europa huisvest ‘s werelds meest prestigieuze autofabrikanten. Denk bijvoorbeeld aan Ferrari, Lamborghini en Maserati, maar ook automerken als Alfa Romeo en Fiat zijn al jaren trendsetters als het aankomt op functioneel design, uitdagende rondingen en ontwerpen om bij weg te dromen. Fiat’s laatste model, de Fiat 500, overtreft alle designs die het Italiaanse automerk heeft voortgebracht. Het resultaat is dan ook precies wat de consument mag verwachten van een typisch Italiaanse auto; functioneel design en flair gaan hand in hand. En nu is Fiat’s paradepaardje ook te leasen, bijvoorbeeld in een Fiat 500 lease pakket, of het eveneens uitdagende Fiat 500S lease pakket.

Fiat 500 leasen

Fiat 500 leasen

Fiat’s paradepaardjes: de Fiat 500 familie

De nieuwe Fiat 500 is Fiat’s paradepaardje, maar dit model bestaat al sinds 1957. Toch is dit model een geliefde auto voor vele auto liefhebbers en nog steeds even herkenbaar als 59 jaar geleden. Het model heeft dan ook een rijk verleden.
Natuurlijk is het nieuwe model met zijn tijd meegegaan. Zo is de Fiat 500 bijvoorbeeld in buitengewoon veel smaken te verkrijgen. Ook de Fiat 500 lease en de Fiat 500S lease zijn te verkrijgen in diverse kleuren, uitvoeringen en met verschillende vernuftige opties.
Het standaard Fiat 500 lease pakket is volledig customizable zodat de auto perfect aansluit bij uw levensstijl. Heeft u bijvoorbeeld een sportieve levensstijl en past daar een sportieve auto bij? Dan kiest u voor het Fiat 500s lease pakket; dan rijdt u tegen een voordelig tarief het krachtige en sportieve broertje van de Fiat 500 familie.

Fiat 500 lease of Fiat 500S lease?

Welk Fiat 500 lease pakket u ook kiest, u rijdt altijd in een auto van nu. De autoliefhebbers van Autoleasecenter.nl informeren u graag over de vele mogelijkheden en de voordelige leasesamenstellingen die zijn te verkrijgen in combinatie met deze veelzijdige Italiaanse topper.

Ga direct naar:
Lease-aanbieding Fiat 500 Pop
Fiat 500 zelf samenstellen met de Carconfigurator