Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Volkswagen Golf GTE lease: met weinig bijtelling

Door de steeds striktere milieueisen die er gesteld worden aan auto’s doen fabrikanten er alles aan de uitstoot van hun modellen te verminderen. Plug-in hybrides zijn hier een goed voorbeeld van. Een plug-in hybride heeft zowel een elektrisch aangedreven, als een benzinemotor. Deze auto’s rijden voor een groot deel elektrisch en schakelen als het nodig is over op de benzinemotor.

 Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter

Volkswagen Golf GTE Leasen

Dit is vooral gunstig voor leaserijders. Door de lage uitstoot van veel plug-in hybrides is de fiscale bijtelling op dit moment slechts 7 procent. Een van de auto’s in dit segment is de Volkswagen Golf GTE, ook wel de e-Golf genoemd.

De vijfdeurs e-Golf heeft zowel een 85kW/115pk elektrische motor, als een 110 kW/150 pk sterke 1,4-liter TSI-benzinemotor. De auto kan tot maximaal 50 kilometer volledig elektrisch rijden. Dan wordt er automatisch overgeschakeld op de benzinemotor. In de E-mode haalt de Golf GTE een maximum snelheid van 130 kilometer per uur. In de GTE-modus, waarbij beide motoren gebruikt worden, haalt de auto zelfs een topsnelheid van wel 217 kilometer per uur. Het opladen van de Golf GTE is mogelijk via het stopcontact of de snellader.

Ga direct naar:
Lease-aanbieding Volkswagen Golf GTE leasen met 7% bijtelling

Volkswagen Golf GTE leasen

Volkswagen Golf GTE leasen

Wat is bijtelling?

De Golf GTE is erg populair als leaseauto. Dat komt niet in de laatste plaats door de lage bijtelling. Gaat u een Golf GTE leasen, dan wordt dit door de belastingdienst belast als u de auto meer dan 500 kilometer per jaar privé gebruikt. Omdat de Golf GTE door de elektromotor extra milieuvriendelijk is bedraagt de fiscale bijtelling op dit moment slechts 7 procent. Dit percentage van de catalogusprijs wordt door de werkgever opgeteld bij het loon. Dat noemt men bijtelling. Voor de meeste auto’s met een benzine- of dieselmotor is de bijtelling vastgesteld op 20 of zelfs 25 procent.

Wilt u in de toekomst een Golf GTE leasen, houd er dan wel rekening mee dat de bijtelling in 2016 omhoog gaat. Vanaf 1 januari verandert het stelsel en blijven er in plaats van vijf, slechts vier bijtellingscategorieën over. In de categorie waar de Volkswagen Golf GTE lease in valt, gaat de bijtelling omhoog van 7 naar 15 procent. U krijgt het bijtellingspercentage dat geldt op de dag dat u de auto voor het eerst in gebruik neemt en blijft de eerste zestig maanden gelden. Als u dus dit jaar begint met leasen, dan profiteert u nog 60 maanden van het gunstige percentage.

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

>> Stel zelf uw Volkswagen Golf GTE lease auto hier samen