Leasen startende ondernemer

Voordelig leasen zonder aanbetaling bij AutoLeaseCenter

Leasen startende ondernemer is bij veel leasemaatschappijen lastig. Veelal wordt er gevraagd naar jaarcijfers en deze zijn er natuurlijk nog niet. Vanuit AutoLeaseCenter denken wij graag mee met de ondernemer en we hebben nu een tijdelijke actie voor startende ondernemers! Wilt u als startende ondernemer een auto leasen, maar is de aanbetaling een struikelblok? Op diverse van onze actie-auto’s en occasionlease auto’s hebben wij nu de mogelijkheid om u als startende ondernemer zonder aanbetaling te laten leasen.

We hebben een interessante selectie van actie-auto’s in diverse segmenten en tevens een gevarieerd aanbod van interessante jonge occasions welke we in kunnen zetten voor u als startende ondernemer. Bijkomende voordelen van deze aanbieding leasen startende ondernemer zijn aan laag eigen risico, flexibele looptijden en zeer interessante meerdagenregeling bij korte contracten. Wilt u als startende ondernemer leasen en profiteren van deze voordelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan gaan wij samen met u kijken naar de meest passende lease-oplossing.

Als u gaat leasen als startende ondernemer, dan kunt u in een representatieve auto rijden voor een vast bedrag per maand. U heeft dan niet meer te maken met onverwachte kosten en hoeft ook niet te investeren in een auto. U rijdt gewoon voor een vast bedrag per maand in een auto en onderhoud, wegenbelasting, afschrijving en rente zijn inbegrepen in het leasetarief. De zakelijke leasekosten zijn volledig aftrekbaar binnen uw bedrijf. Alleen als u ook  meer dan 500 kilometer privé in de auto gaat rijden, heeft u te maken met de bijtelling. Voor de meeste auto’s is de bijtelling momenteel 22% over de catalogusprijs van de auto. Bij occasions kunt u ook nog profiteren van 7%, 14%, 20% of 21% bijtelling.

Bent u als startende onderneming geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden om een auto te leasen? Neem dan contact op met één van onze mobiliteits adviseurs en bel met AutoLeaseCenter op 053-2030150.