Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Waarom een Lexus IS 300h of Lexus CT 200h leasen?

De Lexus is een van de meest bijzondere auto’s op de markt. Lexus is namelijk pionier op het gebied van luxe hybride wagens. Qua prestaties en luxe doet Lexus niet onder voor andere auto’s in het midden- en hogere segment, maar bovendien draagt u uw steentje bij aan het milieu. Alle typen Lexus bieden een indrukwekkend design, een comfortabele rijervaring en optimale prestaties. Lexus maakt niet alleen gebruik van de nieuwste technische ontwikkelingen, maar ook van het vakmanschap, dat deel uitmaakt van de Japanse cultuur.

Lexus IS 300h

Deze wagen zal op iedereen een diepe indruk maken. Het design is strak, krachtig en stijlvol. Met deze auto zult u als zakelijke rijder zeker goed voor de dag komen, terwijl u er ook uw hele gezin met bagage in kunt vervoeren. De Lexus 300h heeft een vermogen van maar liefst 223 PK, maar toch slechts een CO2-uitstoot van 99 g/km. Deze wagen verbruikt slechts 4,3 l/100 km. De standaarduitvoering is voorzien van automaat, cruise control, climate control, LED-verlichting en een ruim aanbod aan multimedia- en veiligheidsvoorzieningen. Kiest u voor de uitvoeringen Sport, Business Line, Business Line Pro en Business Line Pro 18”, dan heeft u keuze uit zeer veel opties, die uw rijplezier nog meer zullen vergroten.

Lexus lease

Lexus leasen IS300h

Lexus CT 200

Met de CT 200 komt Lexus met de eerste hybride in het compacte premiumsegment. Hiermee komt hybride rijden voor iedereen binnen handbereik. Onderzoek van de ANWB gaf de Lexus CT 200 de eerste plaats in de Top 50 middelgrote occasions – en dat is niet voor niets! De basisuitvoering van de CT 200 is standaard voorzien van automatische schakeling, cruise control en climate control, lichtmetalen velgen, LED dagrijverlichting en een lederen stuurwiel waarin de bediening van audio en telefoon zijn opgenomen. De CT 200h er ook als Sport Edition, F Sport Line en Luxury Line.

leaseaanbieding Lexus CT200h

leaseaanbieding Lexus CT200h

Lexus lease

Een leaseauto van Lexus is beschikbaar zowel voor ondernemers (operational of financial lease) als voor individuen (private lease). Als u een Lexus least, rijdt u voor één vast bedrag per maand. Dit bedrag is bovendien extra laag, want door de lage CO2-uitstoot geldt er een laag bijtellingstarief. In het vaste maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: reparatie, onderhoud, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten en een volle tank en batterij bij aflevering. U kunt ook er ook voor kiezen om een schadeverzekering inzittenden, hulpverlening in binnen- en buitenland, winterbanden en vervangend vervoer bij onderhoud en schade in uw pakket op te nemen.

Lexus lease: iets voor u?

Wilt u een van deze twee prachtige typen Lexus leasen? Of een van de vele andere typen? Neem dan met een van onze medewerkers contact op, die u kan inlichten over de verschillende financieringsvormen en de vele opties waar u uit kunt kiezen.

Zakelijk leasen bij Auto Lease Center

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen