Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Mercedes a klasse lease

Waarom een Mercedes leasen?

Mercedes en luxe zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De A-klasse is een goede keuze voor mensen die een klassieke en tijdloze auto zoeken. Natuurlijk is de luxe die u gewend bent van Mercedes is ook hier duidelijk aanwezig. Standaard in het leasepakket zitten het audiosysteem Audio 5 USB, een elektrische parkeerrem, het multifunctionele stuur en de radarondersteunde Collision Prevention Assist. Daarnaast zijn er nog vele opties mogelijk, zoals panoramisch schuifdak, automatische airconditioning, elektrisch verstelbare bestuurderszetel met geheugenfunctie, verstelbare lendensteun en actieve parkeerassistent. Ook bevat de Mercedes A-klasse vele essentiële veiligheidssystemen: uiteraard airbags voor de bestuurder en de voorpassagier, met daarnaast kniebags, sidebags en zijdelingse airbags. Uniek is concentratiehulpsysteem Attention Assist; als u veel op de weg zit, kan dit systeem uw leven redden! Al deze technologische innovaties, en natuurlijk het sportieve design, maken van de klassieke Mercedes toch weer iets bijzonders.

Mercedes a klasse

Mercedes a klasse

Mercedes a klasse Full Operational Leasen

Er zijn verschillende mogelijkheden om zo’n prachtige wagen te leasen. Voor bedrijven en organisaties is er de Mercedes Full Operational Lease. Dan is alles goed geregeld en hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. Alle kosten van de auto, zowel financiële als operationele, worden in één vast maandtarief opgenomen. Dat wil zeggen: reparatie, onderhoud en banden, all risk-verzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting. U kunt er ook voor kiezen om een tankpas, winterbanden en vervangend vervoer mee te financieren.

Private Lease – ook een alternatief om Mercedes a klasse te leasen

Voor iedereen is er nu ook Mercedes Private Lease. Voor een vast bedrag per maand kunt ook u in een Mercedes rijden. Alles is inbegrepen: verzekeringen, reparaties, onderhoud, wegenbelasting en schade. Alleen brandstof moet u zelf betalen. Private lease is vaak goedkoper dan uw huidige auto of een nieuwe auto. De kosten hangen af van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en de looptijd van het abonnement. Uw Mercedes Private Lease wordt geleverd door een lokale dealer, waar u ook terechtkunt voor reparaties en onderhoud. Bekijk hier onze private lease-aanbieding voor de Mercedes A Klasse

Een Mercedes a klasse leasen met Financial Lease

Ten slotte kunt u kiezen voor Mercedes Financial Lease, een financieringsvorm die zeer geschikt is voor ondernemers en zelfstandigen. Hierbij wordt u eigenaar van de auto, zodat u de afschrijving en rentekosten fiscaal kunt aftrekken.

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een klassieke en toch moderne en comfortabele Mercedes A-klasse? Neem dan contact op met een specialist in leaseauto’s. Die kan u voorlichten over de verschillende financieringsmogelijkheden van uw favoriete Mercedes!

 Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter

>> Stel zelf uw Mercedes A Klasse samen (zakelijke lease)