BMW lease

Waarom een BMW leasen?

BMW is al sinds jaar en dag bekend om zijn luxueuze en comfortabele auto’s. Niet voor niets is de slogan ‘rijplezier’ – en verder niets! U geniet simpelweg van ieder ritje in uw BMW. U kunt verschillende typen BMW leasen; een van de beste keuzes die u kunt maken is de BMW 2 Serie. U kunt kiezen uit vier modellen: Coupé, Cabrio, Active Tourer of Gran Tourer. De Coupé biedt een atletisch design met de beste rijdynamiek in het premium compact segment. Deze auto’s zijn klein maar fijn: compact maar comfortabel. De Cabrio is sportief, elegant of exclusief, afhankelijk van het model dat u kiest. De Active Tourer is een complete familiewagen met veel ruimte en optimaal gebruiksgemak. De Gran Tourer heeft maar liefst zeven zitplaatsen en een panoramadak. Welk model u ook least, u zit altijd goed!

Full Operational Lease

Er zijn verschillende mogelijkheden om zo’n prachtige wagen te leasen. Voor zakelijke rijders is er BMW Full Operational Lease. Dan is alles goed geregeld en hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. U bent geen geld, tijd en moeite kwijt met het aankopen en beheren van de auto en de administratie. De meeste kosten, zowel financiële als operationele, worden in één vast maandtarief opgenomen. Dat wil zeggen: afschrijving, rente, onderhoud, reparatie, schade, pechhulp, verzekering en motorrijtuigenbelasting. U kunt er ook voor kiezen om vervangend vervoer, winterbanden, vervangen van banden en een tankpas mee te financieren. Alleen brandstof moet u zelf betalen.

Privelease

Voor iedereen is er nu ook BMW Privelease. Voor een vast bedrag per maand kunt ook u in een BMW rijden. Alles is inbegrepen: afschrijving, rente, verzekering, onderhoud, reparatie en vervangen van banden. Alleen brandstof en wegenbelasting moet u zelf betalen. Private lease is vaak goedkoper dan uw huidige auto of een nieuwe auto. Bovendien heeft u geen fiscale bijtelling! De kosten hangen af van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en de looptijd van het abonnement. Alle modellen BMW zijn beschikbaar via Privelease. Uw BMW Privelease wordt geleverd door een lokale dealer, waar u ook terechtkunt voor reparaties en onderhoud.

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een comfortabele en luxueuze BMW? Neem dan contact op met een specialist in leaseauto’s. Die kan u voorlichten over de verschillende financieringsmogelijkheden van uw favoriete BMW!

 Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter