Lexus lease

Met een Lexus least u een auto die de concurrentie met andere wagens in het midden- en luxe segment zeker aankan. Lexus biedt een indrukwekkende, comfortabele en stijlvolle auto, waarin u een geweldige rijervaring zult hebben. Lexus maakt enerzijds gebruik van de nieuwste technische snufjes; anderzijds is dit merk ook bekend vanwege het handmatige vakmanschap, dat deel uitmaakt van de Japanse cultuur. Bij Lexus werken vele takumi – ambachtslieden die ervoor zorgen dat iedere auto aan de strengste veiligheidseisen voldoet. Niet voor niets is de slogan van Lexus ‘The Pursuit of Perfection’!

Indrukwekkend rijvermogen

Als u een Lexus ziet, bent u meteen onder de indruk van de sterke lijnen. Deze auto is ontworpen om te imponeren! Alle typen Lexus beschikken over veel vermogen en bieden bijzondere prestaties, die zorgen voor een dynamische en sportieve rijervaring. De technologie van de F-types van Lexus is zelfs direct ontleend aan de sport. Door de hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen en de kennis van onze vaklieden ervaart u altijd ultiem rijcomfort.

Respect voor de wereld

Ondanks het indrukwekkende design en sportieve rijgedrag staat respect voor de wereld bij Lexus voorop. Daarom is Lexus pionier op het gebied van luxe hybride wagens. U kunt dus zorgeloos rijden in een auto die qua prestaties niet onderdoet voor andere auto’s in het hogere segment, maar hoeft zich geen zorgen te maken om het milieu. De hybride- en benzinetechnologie werken harmonieus samen: bij lagere snelheden zult u genieten van de stilte. Als u versnelt, schakelt de benzinemotor vanzelf in, haast zonder dat u het merkt. Door middel van Regeneratief Remmen wordt energie van het remsysteem opgevangen, waarmee de accu wordt opgeladen. U hoeft dus nooit meer de accu op te laden!

Lexus lease

Als u een Lexus least, rijdt u voor één vast bedrag per maand. In het vaste maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: reparatie, onderhoud, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten en een volle tank en batterij bij aflevering. U kunt ook er ook voor kiezen om een schadeverzekering inzittenden, hulpverlening in binnen- en buitenland, winterbanden, en vervangend vervoer bij onderhoud en schade in uw pakket op te nemen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Alleen de brandstof betaalt u zelf, maar zoals gezegd is de Lexus erg zuinig. Lexus lease is beschikbaar zowel voor ondernemers (Full Operational Lease of financial lease) als voor individuen (private lease).

Een Lexus leasen: ook iets voor u?

Bent u geïnteresseerd in het leasen van deze indrukwekkende en luxueuze auto, waarmee u overal goed voor de dag komt? Neem dan contact op met ons op, wij kunnen u voorlichten over de verschillende leasevormen. Misschien rijdt u wel naar buiten in een gloednieuwe Lexus!  

Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter