Mitsubishi lease

Wat zijn de mogelijkheden m.b.t. het leasen van een Mitsubishi?

Wilt u ook een Mitsubishi leasen? Net als andere Japanse merken staat Mitsubishi bekend om zuinige, betrouwbare en comfortabele auto’s. Auto’s dus waarin iedere zakelijke rijder zich graag laat zien!

Zuinig en betrouwbaar

De nieuwe typen Mitsubishi zijn aantrekkelijk door hun dynamische design en het gebruik van geavanceerde techniek. Iedereen die simpelweg de beste rijervaring wil, kan bij Mitsubishi terecht. Alle typen Mitsubishi zijn zuinig en betrouwbaar. De nieuwste modellen Space Star en ASX zijn speciaal ontworpen met het oog op de prijsbewuste klant, die toch van de hoogste kwaliteit en zuinigheid wil genieten. Beide typen zijn standaard uitgerust met de nieuwste technologische snufjes, die niet zouden misstaan in het hogere segment. Geniet onder andere van Active Stability en Traction Control (ASTC), ABS met EBD en brake assist, en daarnaast van ultiem comfortabele stoelen en de grote ruimte, zowel in de kofferbak als in de auto zelf. Het oog wil ook wat, dus zijn de nieuwste modellen beschikbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren. Het design oogt sportief en toch solide, met onder andere 14-inch lichtmetalen velgen. De laatste jaren heeft Mitsubishi sterk ingezet op milieuvriendelijkheid; de nieuwe MIVEC ClearTec motor zal u zeker verbazen met zijn prestaties!

Mitsubishi Private Lease

Met Private Lease kan iedereen in de nieuwste modellen Mitsubishi rijden. Voor een vaste prijs is alles inbegrepen, waaronder: • 1000 kilometer per maand vrij rijden • wegenbelasting • allriskverzekering (WA en Casco) • reparatie, onderhoud, banden en onderdelen • verhaalbijstand en pechhulp door heel Nederland • vervangend vervoer mogelijk bij pech • een persoonlijk dashboard en een persoonlijke app De kosten hangen af van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en de looptijd van het abonnement. De levering en het onderhoud worden geregeld door uw eigen vertrouwde Mitsubishi-dealer.  

Ook een Mitsubishi leasen?

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een comfortabele, representatieve en zuinige Mitsubishi? Neem dan contact op met uw eigen lokale dealer. Die kan u voorlichten over de verschillende financieringsmogelijkheden van uw favoriete Mitsubishi!  

Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter