Opel lease

Wat zijn de mogelijkheden m.b.t. het leasen van een Opel?

Opel is bij uitstek het merk voor de zakelijke rijder, die serieus genomen wil worden op de weg en op kantoor. Opel lease biedt een aantal aantrekkelijk geprijsde leaseopties. Als u een Opel least, komt u zeker representatief voor de dag!

Representatief en zuinig

Opel heeft een aantal modellen speciaal aangepast aan de zakelijke rijder: de Business+ uitvoeringen. Deze uitvoeringen zitten boordevol luxe opties, met standaard een zeer groot palet aan mogelijkheden. Daarnaast zijn alle modellen representatief, hebben een hoge restwaarde en zijn zuinig in onderhoud. Ideaal dus voor de zakelijke rijder: u krijgt design en prestaties, maar rijdt toch duurzaam en uiteraard fiscaal voordelig. Vrijwel alle modellen Opel hebben een brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. Heel bijzonder zijn de Bi-Fuel motoren, waarmee u naar keuze op zowel benzine als LPG kunt rijden. Daardoor zijn veel modellen beschikbaar met een lage bijtelling. Ideaal als u veel onderweg bent! U kunt trouwens niet alleen voor personenauto’s bij Opel terecht: ook verschillende modellen bedrijfswagens kunt u voordelig leasen.

Full Operational Lease

Met Opel Operational Lease kunt ook u in de nieuwste Opel rijden, geheel aangepast aan uw wensen. U betaalt één vast bedrag per maand, gebaseerd op de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. Als u kiest voor Full Operational Lease zijn alle kosten inbegrepen: rente en afschrijving, houderschapsbelasting, all risk- en WA-verzekering, reparatie, onderhoud, bandenvervanging, hulp bij pech en ongevallen in binnen- en buitenland en wagenparkrapportage. U kunt er ook voor kiezen om vervangend vervoer, brandstofpas, ongevalleninzittendenverzekering, rechtsbijstand verzekering, schadeverzekering voor inzittenden en winterbanden mee te financieren. Alleen brandstof is voor uw eigen rekening. Bij Netto Operational Lease laat u alleen de financiering regelen en zorgt u zelf voor de andere zaken. Het grote voordeel hiervan is dat Opel Leasing eigenaar van de auto blijft en de wegenbelasting in het tarief is inbegrepen. U kunt voor uw Opel terecht bij uw eigen vertrouwde Opeldealer, die u ook van dienst zal zijn bij onderhoud en reparaties. Andere leaseopties zijn: Private LeaseFinancial lease, en Shortlease.

Opel leasen? Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u ook zorgeloos rijden in een representatieve Opel? Neem dan contact op met uw specialist in leaseauto’s. Die kan u alles vertellen over de verschillende modellen en financieringsmogelijkheden, zodat u de boodschap van uw bedrijf ook onderweg kunt uitstralen!  

Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter