Skoda lease

Ervaar de rijke historie van Skoda lease

Skoda is één van de meest ervaren automerken van de wereld. De Tsjechische autofabrikant heeft een rijke historie en dat weerklinkt in de nieuwere modellen van het bekende automerk. Tegenwoordig telt de collectie van Skoda een zevental moderne modellen waardoor het merk een breed publiek aanspreekt. En alle modellen zijn tegen een voordelig tarief te leasen bij Autoleasecenter.nl.

Skoda lease

Door haar rijke historie weet Skoda perfect in te spelen op de wensen van de moderne consument. Zo zijn alle modellen volledig customizable zodat elke auto een verlengstuk wordt van uw eigen persoonlijkheid. Voor de zakelijke rijder is het paradepaardje van Skoda, de tweede generatie Superb, een gepast model. Door zijn luxueuze uitstraling concurreert het model direct met het Duitse Audi en Mercedes. De motoren van de Skoda Superb variëren van de zuinige 1.8 met 150 pk tot de krachtige 2.5 V6 met maar liefst 161 pk of de 2.0 TDI met een nóg krachtigere motor van 177 pk. Toch zijn de beide modellen van Skoda lease verrassend zuinig door de innovatieve toepassing van moderne technieken. Daarnaast biedt Skoda Lease de (zakelijke) gezinsrijder de uiterst comfortabele Skoda Octavia, of de Skoda Octavia Combi. Beide modellen zijn door hun ruimte, uitgebreide mogelijkheden en zuinige benzine of diesel verbruik een waardige aanvulling op uw gezinssituatie van nu én die van de toekomst. De ANWB had er het volgende op te zeggen: “Enorm veel binnenruimte voor een scherpe prijs. En hij is nog eens zuinig ook.” Kortom, alle modellen en variaties die Skoda lease u biedt zijn ruimtelijk in alle aspecten; in rijervaring, aanbod (zakelijk of particulier) en in de mogelijkheden die Skoda lease rijk is.

Skoda Leasing vindt u bij Autoleasecenter.nl

Met Skoda lease ervaart u een zeer toegankelijke en comfortabele rijervaring voor een zeer voordelig tarief. Neem vandaag nog contact op met Autoleasecenter.nl voor een actueel overzicht en advies over het aanbod en de lopende acties op het gebied van Skoda leasing.  

Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter