Volvo lease

Waarom een Volvo leasen?

Volvo staat sinds jaar en dag bekend om zijn degelijke familiewagens met een vleugje Zweeds design. Stoer en minimalistisch, en toch altijd comfortabel en veilig. Ontdek nu de nieuwste modellen!

Veiligheid voorop

Bij Volvo staan mensen al vanaf het begin voorop, net als in het Zweedse leven. Daarom heeft Volvo Vision 2020 gelanceerd: de doelstelling dat vanaf 2020 niemand meer overlijdt of ernstig gewond raakt in een nieuwe Volvo. In de nieuwe modellen Volvo zijn dus talloze innovaties op het gebied van veiligheid toegepast. Bijvoorbeeld Adaptive Cruise Control, die automatisch de afstand bewaart tussen u en uw voorganger. Bij lage snelheden zorgt Pilot Assist-technologie ervoor dat u in de juiste baan blijft. De City Safety-technologie signaleert voetgangers met behulp van de Forward Collision Warning; als u niet op de waarschuwing van uw Volvo reageert, remt de auto zelf. Daarnaast beschikken alle nieuwe modellen Volvo ook over een 360-gradencamera, blind spot information system, active high beam en een park assist pilot. Uiteraard horen duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen ook bij de zorg voor mensen die Volvo kenmerkt. Daarom hebben alle Volvo lease modellen een zuinig verbruik en is bij de productie zo veel mogelijk rekening gehouden met duurzaamheid.

Volvo lease

De nieuwe Volvo stellen de hoogste eisen aan veiligheid en comfort, en voor de financiering geldt hetzelfde. U kiest een Volvo die bij uw leven past, en dus ook een financiering die daarop aansluit. Er zijn verschillende mogelijkheden om zo’n comfortabele auto te leasen. Full Operational Lease is de meest uitgebreide vorm. Op basis van de gewenste looptijd en het verwachte aantal kilometers betaalt uw werkgever maandelijks een vast leasebedrag. Daarin zijn alle kosten opgenomen, zoals all-riskverzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties en afleveringskosten. Ook krijgt u gratis Volvo Card voordeel en Volvo Assistance pechhulp bij uw Volvo lease auto. Netto Full Operational Lease is handig als u zelf de touwtjes in handen wilt houden. De verzekering, het onderhoud en de reparatie beheert u zelf; Volvo levert financiering op maat. U kunt bepaalde elementen aan de leaseprijs toevoegen, zoals de brandstofpas, verzekering, reparatie, onderhoud en vervangend vervoer. Financial Lease is met name geschikt voor het MKB en ZZP’ers. De investering in de auto wordt gefinancierd, zodat de auto op uw bedrijfsbalans staat. Alle andere zaken, zoals verzekeringen, reparaties, onderhoud en vervanging van banden, regelt u zelf. Met Private Lease is een nieuwe Volvo, zoals de V40 Nordic of de V60 Cross Country, voor iedereen binnen handbereik. Voor een vast bedrag per maand krijgt u wel de lusten, maar niet de lasten van een nieuwe auto!

Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter

 

Wilt u ook ervaren hoe het is om ultieme veiligheid te ervaren met een Volvo lease? Neem contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over alle leasemogelijkheden voor de nieuwste modellen van Volvo.