Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Bij een Mini lease rijdt u voortaan altijd rond in een fijne, leuke en opvallende auto zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onderhoud en reparaties. Mini leasing heeft als voordeel dat u niet in een keer met een hoog aankoopbedrag te maken krijgt. Ook de nieuwe Mini One als lease behoort tot de mogelijkheden. Door een veilige Mini One te leasen rijdt u ook nog eens extra zuinig.

 

Lease aanbieding Mini ONE

Lease aanbieding Mini ONE

Welke modellen bij Mini lease?

De oudere Mini Cooper modellen zijn natuurlijk leuke auto’s, maar als Mini lease zijn de nieuwste modellen van de Mini One veruit favoriet. Om een Mini One te leasen kunt u kiezen uit diverse modellen. Zo kwam eind 2005 de Mini Seven op de markt, waarvan in 2010 al de derde generatie werd geproduceerd. Mini leasing strekt zich uit van een 1.4 benzinemotor tot een 2.0 dieselmotor Mini One. Bij lease kunt u ervan uitgaan dat de nieuwste uitvoeringen tot uw beschikking staan.

Mini lease in maandelijkse termijnen

Mini leasing houdt in dat u alleen maar met maandelijkse kosten te maken heeft. Door een zogenaamd lease-contract wordt bepaald welk maandelijks bedrag met uw Mini lease gemoeid is. Wilt u de Mini One leasen kunt u kiezen uit diverse leasevormen. Zo is de Mini One financial lease geschikt voor ondernemers en de Mini One private lease of full operational lease meer bedoeld voor particulieren.

De zekerheid van Mini leasing

Met Mini leasing verschaft u de nodige zekerheid. Helemaal wanneer u een Mini One wil leasen. De fabrikant van deze schitterende stadsauto is inmiddels een dochteronderneming van de ijzersterke BMW Group, waardoor u bij deze Mini lease zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van uw auto. Lijkt het u wat om ook een Mini One te leasen? Informeer dan bij uw leasebedrijf over de mogelijkheden van uw Mini One lease.

Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter

>> Stel hier uw Mini lease auto samen