Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Waarom een Nissan Qashqai leasen?

Met een Nissan Qashqai lease least u niet zomaar een auto, maar een supercomfortabele crossover, die in de stad, op de snelweg en off-road uit de voeten kan. Met deze wagen komt u zakelijk prima voor de dag en kunt u ook uw hele gezin en al uw spullen veilig vervoeren. De eerste Qashqai werd in 2006 geïntroduceerd en was een doorslaand succes. Nu is een compleet vernieuwde versie uitgebracht: nieuw design, nóg betere technologie, een dynamische rijervaring en een ultramodern communicatiesysteem.

Leaseaanbieding Nissan QashQai

Leaseaanbieding Nissan QashQai

Veilig en praktisch

De Nissan Qashqai is zowel off-road als op de weg volledig in zijn element. U merkt meteen hoeveel kracht deze stoere jongen biedt, terwijl u tegelijk de efficiëntie, comfort en controle van deze comfortabele wagen ervaart.
De nieuwe Nissan Qashqai heeft overal camera’s en sensoren, zodat u altijd weet wat er om uw auto heen gebeurt. De Nissan Around View Monitor biedt vier parkeercamera’s, waarmee u 360° zicht hebt. U kunt ook close-ups selecteren om de voor-, achter- en zijkant van de auto in de gaten te houden.
Met de NissanConnect-apps krijgt u met één druk op de knop toegang tot uw favoriete sociale media, reisinformatie en nog veel meer. U kunt tegelijkertijd op de weg letten, omdat u de apps met uw stem kunt bedienen. Het Advanced Driver-Assist display toont alle belangrijke informatie in één oogopslag, zodat u zich op de weg kunt blijven richten.

Nissan Private Lease

Met Nissan Private Lease rijdt u voor één vast bedrag per maand in ieder gewenst type Nissan, ook de Qashqai. In het vaste maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter-)nationale pechhulp, btw en een volle tank of batterij bij aflevering. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Alleen de brandstof betaalt u zelf – en het wassen, als u met de Qashqai off-road bent geweest!
Nissan Private Lease wordt geregeld door uw vertrouwde lokale Nissan-dealer, zowel de financiering als de levering en het onderhoud. U hoeft dus nooit ver te reizen om in deze prachtige auto te kunnen rijden!

Een Nissan Qashqai leasen: iets voor u?

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een indrukwekkende en toch comfortabele auto, waarmee u overal goed voor de dag komt? Neem dan contact op met ons op. Wij kunnen u voorlichten over de verschillende leasevormen van uw favoriete Nissan!

 Zakelijk leasen bij Auto Lease Center

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen