Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Wat zijn de mogelijkheden m.b.t. het leasen van een Opel Corsa?

Opel en gemak zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Opel Corsa 3-deurs is de ideale auto voor stadsverkeer: compact en wendbaar. De 5-deurs biedt ruimte aan uw hele gezin, inclusief bagage. Met een Opel Corsa leaseauto zit u dus altijd goed!

Leaseaanbieding Opel Corsa

Leaseaanbieding Opel Corsa

Elegant, comfortabel en veilig

De Opel Corsa mikt met het design op sierlijke kracht. De sierlijke contouren en sportieve grille, de elegante daklijn en de stoere achterkant… u komt ogen tekort! Het interieur is uiteraard ontworpen om optimaal comfort te bieden. Dat blijkt al uit de stoelverwarming, het verwarmbare stuurwiel, achterruitverwarming en verwarmbare buitenspiegels. De ThermaTec-voorruit doet condens en ijs snel verdwijnen.
Ook maakt de nieuwe Opel Corsa gebruik van de nieuwe technologische snufjes om u de optimale rijervaring te brengen. Het Opel Eye camerasysteem een van de meest geavanceerde veiligheidssystemen op de markt, bedoeld om u op alle mogelijk wijzen te ondersteunen bij het rijden. De FlexConnect iPadhouder maakt het mogelijk om ten volle te genieten van uw persoonlijke entertainmentsysteem.

De Opel Corsa biedt een ruime keuze benzine-, diesel- en Bi-Fuel-motoren, van 66kW (90pk) tot 152kW (207pk). Alle motoren zijn zeer efficiënt en dus zuinig in gebruik.

Leasevormen

Er zijn verschillende mogelijkheden om zo’n praktische en stijlvolle auto te leasen.
Voor bedrijven en organisaties is er Full Operational Lease. Alle kosten van de auto, zowel financiële als operationele, worden in één vast maandtarief opgenomen. Dat wil zeggen: reparatie, onderhoud en banden, all risk-verzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting. U kunt er ook voor kiezen om tankpas, winterbanden en vervangend vervoer mee te financieren.
Full operational lease is ook beschikbaar als shortlease, een leasecontract met een korte looptijd.
Via private lease kunt u als particulier leasen. U heeft dan het gemak van een leasecontract, zonder de zorgen van het eigendom van de auto, zoals afschrijving, reserveringen of onverwachte kosten.
Bij private lease zijn de volgende kosten inbegrepen: reparatie en onderhoud, schadeherstel en glasreparatie, vervanging van banden, all risk verzekering, pechhulp, motorrijtuigenbelasting, afschrijving en rente, afleveringskosten en verwijderingsbijdrage en een volle tank brandstof.

Uw Opel Corsa 1.4 Business+ is standaard voorzien van
• Airconditioning
• In hoogte verstelbare bestuurdersstoel
• 3-spaaks stuurwiel met stuurwielbediening
• Boordcomputer
• IntelliLink met navigatie-ondersteuning via smartphone
• Bluetooth
• Aux-in en USB aansluiting
• 7-inch kleuren touchscreen

Ook een Opel Corsa leasen?

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een praktische auto voor dagelijks verkeer? Neem dan contact op met ons op, wij kunnen u voorlichten over de verschillende financieringsmogelijkheden!

Zakelijk leasen bij Auto Lease Center

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen