Vacatures

Vacature: Content & Online marketeer m/v (20-24 uur per week)

Geef jij ons online nog meer gezicht?
Team AutoLeaseCenter

AutoLeaseCenter is een toonaangevende lease-intermediair in Nederland. Met een compact team van enthousiaste leaseprofessionals werken wij vanuit een moderne kantoorlocatie in Enschede. Dagelijks begeleiden wij potentiële relaties naar de best verkrijgbare lease-oplossingen in de markt. Onze online positionering is hierin erg belangrijk en daarom worden binnenkort onze website(s) ook vernieuwd.

Om onze (online) positie nog verder te versterken zoeken wij een parttime content & online marketeer (20-24 uur per week). Vind je het leuk om dagelijks bezig te zijn om onze content actueel te houden, meer bezoekers naar onze site te leiden en de conversie op de site te verhogen? Dan ben jij de persoon die wij graag willen toevoegen aan ons team.

De functie is tweeledig en bestaat uit content & online marketing. Allereerst moeten natuurlijk de content (lease-aanbiedingen, blogs en nieuwsartikelen) actueel zijn en vervolgens moet de content door zoveel mogelijk bezoekers worden gevonden. Binnen dit gebied van online marketing krijg je veel ruimte en vrijheid om de online doelstellingen te bereiken.

Dit betekent vrijheid in het opzetten, inrichten en gedeeltelijk uitvoeren van marketingcampagnes via onder meer E-mail, Social media, Adwords, Direct mailing en landingspagina’s.  Vanzelfsprekend horen hier monitoring, analyse, bijsturing en rapportage over de effectiviteit van de campagnes bij. Dit doe je uiteraard niet alleen. Je wordt ondersteund door de directie, leaseprofessionals en diverse marketingbureaus die campagnes uitvoeren en begeleiden. Onze nieuwe content & online Marketeer heeft een positieve drive, is zelfstandig en heeft passie voor zijn vak. In een dynamische, commerciële omgeving voel jij jezelf thuis.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt goede kennis van SEO/SEA, Google Analytics, E-mail marketing;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en vindt het leuk om teksten te schrijven (SEO optimalisatie);
  • Je hebt doorzettingsvermogen en bent commercieel en analytisch sterk;
  • Je woont in de omgeving van Enschede.

Wij bieden:

AutoLeaseCenter biedt je een uitdagende en afwisselende baan binnen een compact team. Een informele werksfeer waarbinnen teamwork en collegialiteit van groot belang zijn met ruimte tot zelfontplooiing en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden wij:

  • Sociale en gemotiveerde collega’s en een moderne werkomgeving;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. pensioenregeling;
  • Salaris passend bij de functie met doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan meteen en stuur je C.V. en motivatie per mail naar: info@autoleasecenter.nl. Neem voor vragen contact op met Ron Molendijk op telefoonnummer 053-2030150 of per mail ron@autoleasecenter.nl