AutoLeaseCenter – Partner of the Year 2016

AutoLeaseCenter Partner of the Year 2016 van LeasePlan

AutoLeaseCenter uitgeroepen tot “Partner of the Year 2016” door LEASEPLAN .

AutoleaseCenter is sinds maart 2014 LeasePlan Partner, het netwerk van tussenpersonen van LeasePlan. Het LeasePlan Partner netwerk ondersteunt regionale intermediairs. Alleen professionele en toegewijde ondernemers komen in aanmerking voor toetreding binnen het voorkeursnetwerk. LeasePlan Partners bieden de beste autolease-oplossingen, tegen de beste prijs. Zij profiteren daarbij van de ervaring en schaalvoordelen van wereldmarktleider LeasePlan op het gebied van autoleasing, gecombineerd met hun eigen brede regionale klantencontact.

Jaarlijks nomineert LeasePlan 3 tussenpersonen vanuit het gehele netwerk voor Partner of The Year en in 2016 is AutoLeaseCenter uitgeroepen tot “Partner of The Year”. De Award is door LeasePlan uitgereikt aan Ron Molendijk van AutoLeaseCenter tijdens het Signature Diner op Aruba. “Professionaliteit, kwaliteit, productkennis en het enthousiasme voor het leaseproduct hebben ertoe geleid dat AutoLeaseCenter zich heeft onderscheiden in de markt” verteld Ron Molendijk met trots.

LeasePlan Award uitreiking

LeasePlan Award uitreiking

Links Ron Molendijk (eigenaar AutoLeaseCenter) en rechts Bruce van Egmond (Directeur Partnerships LeasePlan)

AutoLeaseCenter en LeasePlan
AutoLeaseCenter is sinds begin 2014 actief in als lease-intermediair op het gebied van zakelijke lease en privélease. Hierbij werkt AutoLeaseCenter samen met gerenommeerde landelijk opererende leasemaatschappiien waaronder LeasePlan.  Door participatie in het partnernetwerk van LeasePlan, biedt de organisatie, met aan het roer Ron Molendijk uit Enschede, actief de mogelijkheid aan tot het afsluiten van leasecontracten bij LeasePlan. Hierbij onderscheidt AutoLeaseCenter zich door de flexibiliteit en persoonlijke aandacht in de regio die een landelijk opererende leasemaatschappij niet kan bieden.

Molendijk: “Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers bij voorkeur zaken doen met hun adviseur uit de regio. Dat is vertrouwd en voelt persoonlijk aan. Als lease-intermediair kan ik voorzien in alle behoeftes van mijn zakelijke klanten: te beginnen met het aanbieden van auto-leaseoplossingen, tegen condities die veel scherper zijn dan normaal gesproken mogelijk is voor het lokale midden- en kleinbedrijf. Maar dan wel gegarandeerd inclusief de service en kwaliteit waar de landelijk opererende leasemaatschappijen zoals LeasePlan voor staan én aangevuld met de kennis en ervaring van een vertrouwd tussenpersoon”.

Ondernemers kunnen voor diverse leasepaketten terecht bij hun vaste adviseur van AutoLeaseCenter voor onder andere operational lease, privélease, financial lease en shortlease. Laatstgenoemden zijn vooral geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar meer flexibiliteit.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u? Neem dan gerust contact op via 053-2030150