Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Waarom een Peugeot 108 leasen?

Met het leasen van een Peugeot 108 maakt u de keuze voor een handige, compacte stadsauto met Franse stijl. De Peugeot 108 is geheel nieuw ontworpen tot een moderne en geraffineerde auto. Als u een Peugeot 108 least, doet u uzelf een groot plezier!

Modern en stijlvol

Het nieuwe ontwerp van de Peugeot 108 wordt gekenmerkt door het verfijnde silhouet, de dynamische lijnen en opmerkelijke details, zoals de prachtige lichten. In deze auto beweegt u zich in stijl door de stad!
U kunt de Peugeot aan uw eigen smaak aanpassen: hij is beschikbaar in acht kleuren, zeven personalisatiethema’s (waaronder dressy, tattoo en sport) en in drie interieurontwerpen. Wilt u echte glamour, dan kunt u kiezen voor de 108 TOP!, een reusachtig vouwdak.
Natuurlijk maakt de Peugeot 108 ook gebruik van de nieuwste technologische snufjes. Het touchscreen van maar liefst 7 inch is het kloppende hart van uw auto. Hiermee kunt u de boordcomputer, de radio en de instellingen van de auto bedienen, maar u kunt hem ook op uw smartphone aansluiten. Met het Keyless Entry and Start-systeem kunt u zonder sleutel de auto vergrendelen en ontgrendelen en de motor starten. De automatische airconditioning regelt de temperatuur, de luchtverdeling en de luchttoevoer. De nieuwste technologie wordt ook ingezet voor uw veiligheid. De achteruitrijcamera schakelt automatisch in als u de auto in de achteruit zet. U kunt dus veilig inparkeren. Lane Departure Warning System, Hill Start Assist, Active City Brake en zes airbags zorgen voor optimale veiligheid in uw nieuwe leaseauto!
De Peugeot 108 lease is beschikbaar in en drie- of vijfdeursmodel en in een automatische of handgeschakelde versie.

Lease Peugeot 108

Lease Peugeot 108

Private Lease

Met Peugeot Private Lease kunt ook u in de nieuwste Peugeot rijden, geheel aangepast aan uw wensen. U betaalt één vast bedrag per maand, waarin alle kosten zijn inbegrepen: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pechhulpdienst en btw. Alleen brandstof is voor uw eigen rekening, maar de Peugeot 108 rijdt gelukkig erg zuinig.

Lease Peugeot 108

Lease Peugeot 108

Wilt u ook de stijl en het comfort van een Peugeot 108 ervaren? Neem dan contact op met uw specialist in auto leasen. Die kan u alles vertellen over de verschillende modellen, zodat u snel met uw favoriete Peugeot naar huis rijdt!

Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter


Peugeot 108 leasen? Stel eenvoudig uw auto samen bij AutoleaseCenter
> Stel hier uw Peugeot 108 samen