Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Wat zijn de mogelijkheden m.b.t. het leasen van een Peugeot 2008?

Alle Peugeot 2008 lease auto’s zijn sportieve, elegante auto’s met Franse stijl. De Peugeot 2008 is speciaal ontworpen als compacte crossover voor het stadsverkeer. Tegelijk robuust en elegant: de ideale zakelijke of private lease auto! Twee speciale modellen van de 2008 lichten we graag voor u uit.

Peugeot 2008 lease aanbieding

Peugeot 2008 lease aanbieding

Blue Lion

De speciale uitvoering 2008 Blue Lion is standaard uitgerust met de meest gekozen opties: touchscreen met navigatie, parkeerhulp, elektrisch inklapbare buitenspiegels en nog veel meer. Bovendien zijn extra opties beschikbaar voor een zeer scherpe prijs. U kunt kiezen uit verschillende typen diesel- en benzinemotoren; welke u ook kiest, ze zijn allemaal zuinig en hebben een zeer lage CO2-uitstoot.

GT-line

De 2008 GT Line is de SUVi van Peugeot. Met deze leaseauto trekt u meteen de aandacht door de glanzend zwarte 17 inch-velgen, de elegante afwerking, sierlijke mistlampen en opvallende dakrails. De binnenkant is al net zo indrukwekkend: een met leer en sierstiksels bekleed stuurwiel, het head-up instrumentenpaneel en het touchscreen met het thema Redline. U kunt zorgeloos genieten van de stabiele wegligging door de intuïtieve bediening en veiligheid van de GT-line. De Active City Brake is het belangrijkste veiligheidssysteem: het activeert automatisch het remsysteem bij dreigende aanrijdingen onder de 30 km/u.

Peugeot lease aanbieding

Peugeot lease aanbieding

Private Lease

Met Peugeot Private Lease kunt ook u in een van deze Peugeots 2008 rijden. Alle kosten zijn opgenomen in één vast maandbedrag: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pechhulpdienst en btw. Alleen brandstof is voor uw eigen rekening.

Wilt u ook een elegante en sportieve Peugeot 2008 leasen? Neem dan contact op met uw Peugeot-dealer. Die kan u alles vertellen over de beschikbare modellen en financieringsmogelijkheden. Wie weet rijdt u wel in een Peugeot 2008 naar huis!

 Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen