Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Waarom een Peugeot 308 leasen?

Peugeot is sinds jaar en dag bekend om haar praktische, moderne auto’s met een snufje Franse elegantie. De Peugeot 308 is geheel nieuw ontworpen, zodat u van de meest vooruitstrevende technische snufjes kunt genieten. Als u op zoek bent naar een praktische, efficiënte leaseauto met een stijlvolle en sportieve uitstraling, zit u goed met de Peugeot 308!

Peugeot 308 SW Blue Lease Executive

Peugeot 308 SW Blue Lease Executive

Strak en efficiënt

De Peugeot 308 is een bijzonder strak vormgegeven wagen. Niets aan het ontwerp is overbodig: de strakke lijnen en scherp gesneden vormen stralen uit dat de Peugeot 308 licht en efficiënt is. Voor het interieur is gekozen voor een hightech-uitstraling. Ook hier is efficiëntie het toverwoord: de binnenruimte is klein gehouden, maar door de praktische indeling zit u nooit krap.
Net als de andere modellen Peugeot heeft de 308 een moderne en strak vormgegeven Peugeot i-Cockpit. Hiermee heeft u volledige controle over uw auto en is rijplezier gegarandeerd! De bediening van alle functies is intuïtief, zodat u nooit naar het juiste knopje hoeft te zoeken. De minimale vormgeving zorgt er bovendien voor dat het aantal knoppen zeer beperkt is. Op het head-up instrumentenpaneel kunt u alle rijinformatie aflezen, terwijl u zicht op de weg houdt. Het stuurwiel is compact, zodat u alle ruimte heeft, en ligt bijzonder soepel in de hand. Het touchscreen, dat maar liefst 9,7 inch meet, is het kloppende hart van uw auto. Hiermee kunt u de boordcomputer, de radio en de auto-instellingen bedienen, maar u kunt hem ook op uw smartphone aansluiten.

Leaseaanbieding Peugeot 308

Leaseaanbieding Peugeot 308

Peugeot 308 SW leasen

Peugeot 308 SW leasen

Efficiëntie voorop

Bij de Peugeot 308 staat efficiëntie voorop, ook in de techniek. De 1.2 PureTech 130 benzinemotor met turbo heeft een nieuw zuinigheidrecord gevestigd: een vijfdeurs 308 uit de normale serieproductie reed maar liefst 1810 km op een volle tank. Een brandstofverbruik van 2,85 liter per 100 km!
Ook aan uw veiligheid is natuurlijk gedacht. De Peugeot 308 is voorzien van zes airbags. De Active City Brake remt automatisch bij een dreigende aanrijding onder 30 km/uur. Met Peugeot Connect SOS & Assistance wordt automatisch een noodoproep verstuurd als u in de problemen komt. Ondanks het lage gewicht is de structuur van de Peugeot 308 ontworpen om bij aanrijdingen de gevolgen zo veel mogelijk te beperken.

Private Lease

Met Peugeot Private Lease kunt u uw kans grijpen om in deze prachtige Peugeot 308 rijden. Bij Private Lease betaalt één vast bedrag per maand, waarin alle kosten zijn inbegrepen: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pechhulpdienst en btw. Alleen brandstof maakt geen deel uit van het leasecontract.

Wilt u ook de efficiëntie en het rijgenot van een Peugeot 308 ervaren? Neem dan contact op met uw specialist in leaseauto’s. Die kan u alles vertellen over de verschillende modellen, zodat u snel met uw favoriete Peugeot 308 naar huis rijdt!

 

 Peugeot 308 lease | Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter

>> Stel uw Peugeot 308 samen