Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Peugeot 308 sw lease auto rijden

Onbekommerd rijden met een Peugeot 308 sw lease auto houdt onverwachte autokosten op een afstand. Met het leasen van deze Peugeot rijdt u zorgeloos rond in een compleet nieuwe auto, voorzien van alle comfort en luxe. Met name de stationcar-uitvoering biedt heel veel bagageruimte. Tel daar de geweldige rij-eigenschappen bij op en het mag duidelijk zijn dat u zonder hoge aanschafkosten toch al heel snel kunt genieten van deze geweldige auto. Door een Peugeot 308 sw te leasen betaalt u maandelijks een vast bedrag, zonder bijkomende kosten.

De nieuwste uitvoering heeft een prachtig design, waarvan het profiel laag en slank is. Een schitterende ‘break’ die strak en sportief uitgevoerd is met een laadruimte die tot de top behoort van dit segment. Licht van gewicht en heerlijk om in te rijden. Met leasen wordt het rijden in een luxe Peugeot 308 sw lease auto nu voor iedereen mogelijk.

Peugeot 308 SW Blue Lease Executive

Peugeot 308 SW Blue Lease Executive

Peugeot 308 sw leasen

Wilt u een luxe auto, zoals de Peugeot 308 sw leasen, dan kunt u kiezen uit verschillende leasevormen, waarvan hier een kort overzicht:
Prive Lease: onderhoud, reparatie, banden, pechhulp, vervangend vervoer en verzekering zijn bij het contract inbegrepen. U wordt nooit geconfronteerd met onverwachte autokosten.

Full Operational Lease: Deze leasevorm gaat nog iets verder en dekt alle autokosten. Alleen de brandstof is voor u eigen rekening.

Financial Lease: is speciaal bedoeld voor ondernemers die hun Peugeot 308 sw flexibel en efficiënt voor hun bedrijf willen gebruiken.

Short Lease: in plaats van bijvoorbeeld een huurauto; dit is meer gericht op flexibele mobiliteit.

Of u nu een benzine- of dieseluitvoering van de Peugeot 308 sw als lease in overweging neemt, bent u uiteraard benieuwd naar het financiële plaatje. Via internet kunt u de maandelijkse kosten voor u laten uitrekenen. Voor flexibele lease-oplossingen kunt u vaak beter even contact opnemen.

 Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter

Laat u zich geheel vrijblijvend informeren over deze mooie Peugeot 308 sw lease auto. Het dwingt u tot niets. En hebt u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren en servicegerichte collega’s zullen uw vragen met veel aandacht en genoegen beantwoorden.

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

>> Stel hier uw Peugeot 308 SW lease auto samen