Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Wat zijn de mogelijkheden m.b.t. het leasen van een Peugeot?

Peugeot is bekend om haar degelijke, betrouwbare auto’s, die toch een tikje geraffineerde Franse elegantie hebben. De nieuwe modellen Peugeot zijn geheel opnieuw ontworpen tot moderne wagens met de meest vooruitstrevende technische snufjes. De verschillende Peugeot lease mogelijkheden zetten we graag voor u op een rij!

Sportief, dynamisch en veilig

Om te beginnen is er het uiterlijk van de Peugeot: alle modellen hebben een dynamisch en sportief voorkomen. U heeft een zeer uitgebreide keuze aan lakkleuren en laksoorten. Het interieur is al net zo mooi door het strakke design. De i-Cockpit biedt u volledige controle over uw auto. Het stuurwiel is compact, zodat u alle ruimte heeft bij het rijden. Het touchscreen is het epicentrum van uw auto. Hiermee kunt u de boordcomputer, de radio en de instellingen bedienen, maar u kunt ook op uw smartphone op het scherm aansluiten.
Alle modellen Peugeot hebben een perfecte wegligging door de compacte afmetingen, het lage gewicht, de aerodynamische vormgeving en het rijgedrag. Ook aan uw veiligheid is natuurlijk gedacht: alle Peugeots zijn voorzien van de laatste technologie op het gebied van veiligheid.

 

Full Operational Lease

Er zijn verschillende mogelijkheden om zo’n prachtige wagen te leasen. Voor bedrijven en organisaties is er Peugeot Full Operational Lease. Dan hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken! Alle kosten van de auto, zowel financiële als operationele, worden in één vast maandtarief opgenomen: reparatie, onderhoud en banden, all risk-verzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting. U kunt er ook voor kiezen om een tankpas, winterbanden en vervangend vervoer mee te financieren.

Private Lease

Voor een vast bedrag per maand kan iedereen in een Peugeot rijden met Private Lease. Alles is inbegrepen: verzekeringen, reparaties, onderhoud, wegenbelasting en schade. Alleen brandstof moet u zelf betalen. Private lease is vaak goedkoper dan uw huidige auto of een nieuwe auto. De kosten hangen af van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en de looptijd van het abonnement.

Financial Lease

Peugeot Financial Lease is zeer geschikt voor ondernemers en zelfstandigen. Hierbij wordt u eigenaar van de auto, zodat u de afschrijving en rentekosten fiscaal kunt aftrekken.

Wilt u ook het comfort en de sportieve rijstijl van een nieuw model Peugeot ervaren? Neem dan contact op met uw specialist in leaseauto’s. Die kan u alles vertellen over de verschillende modellen en financieringsmogelijkheden, zodat u snel met uw favoriete Peugeot leasing naar huis rijdt!

 Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen