Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Waarom een Renault Clio leasen?

Zoekt u een kleine, praktische auto voor dagelijks gebruik? Misschien is de nieuwe Renault Clio iets voor u! De Clio is klein, maar u komt niets tekort vergeleken met een grotere auto. U rijdt zeer comfortabel door de aandacht die is besteed aan details. Daarnaast profiteert u van de nieuwste snufjes in technologie en uitrusting.

Praktisch en sensueel

De Renault Clio (of de variant Renault Clio Estate) is niet alleen praktisch, maar heeft ook een sensuele uitstraling: lichtmetalen velgen, getinte ramen, zwartglanzende spiegels, verchroomde badge en lederen bekleding…
De Clio kent vier uitrustingsniveaus, van basic tot uitgebreid. De GT-uitrusting is speciaal voor de sportieve rijder ontworpen, op basis van de Renault Sport. Hiermee kunt u uw Renault aan al uw wensen aanpassen.
Uiteraard is aan uw veiligheid gedacht: de Renault Clio heeft vijf sterren behaald bij de veiligheidstests die worden uitgevoerd door de onafhankelijke organisatie EuroNCAP. Daarmee behoort de Clio tot de koplopers in zijn klasse. De Clio vertoont ook zeer veilig rijgedrag, dankzij het snel reagerende chassis. Met het Media Nav multimedia- en navigatiesysteem verdwaalt u nooit meer en kunt u ondertussen genieten van uw favoriete muziek.

Leaseactie Renault Clio

Leaseactie Renault Clio

Leasemogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om zo’n elegante zakelijke Renault Clio Estate te leasen.
Full Operational Lease  is de meest uitgebreide vorm. Op basis van de gewenste looptijd en het verwachte aantal kilometers betaalt uw werkgever maandelijks een vast leasebedrag. Daarin zijn alle kosten opgenomen.
Netto Operational Lease is handig als u zelf de touwtjes in handen wilt houden. De verzekering, het onderhoud en de reparatie beheert u zelf. Renault Business Finance levert financiering op maat. U kunt bepaalde componenten aan de leaseprijs toevoegen, zoals de brandstofpas, verzekering, reparatie, onderhoud en vervangend vervoer.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot shortlease, waarbij u voor korte termijn een Renault kan leasen. Alle kosten zijn opgenomen in het maandbedrag.
Financial Lease is met name geschikt voor het MKB en ZZP’ers. De investering in de auto wordt gefinancierd, zodat de auto op uw bedrijfsbalans staat. Het gefinancierde bedrag betaalt u in maandelijkse termijnen terug. Alle andere zaken, zoals verzekeringen, reparaties, onderhoud en vervanging van banden, regelt u zelf.

Wilt u ook ervaren hoe het is om in de nieuwe Renault Clio te rijden? Neem dan contact op met uw Renault Clio lease dealer, die u graag informeert over alle mogelijkheden voor Renault Business Finance.

 Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen