Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Wat zijn de mogelijkheden m.b.t. het leasen van een Renault?

Renault is sinds jaar en dag bekend om zijn degelijke, praktische auto’s met Franse elegantie. Verschillende moderne en hippe modellen Renault zijn nu beschikbaar als Private Lease, maar ook als Full Operational Lease, Financial lease  of als Shortlease.

Renault leasen bij AutoLeaseCenter

Renault leasen bij AutoLeaseCenter

Renault als Private Lease

Voor een vast bedrag per maand kunt u in een van deze mooie wagens rijden. Alles is inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, WA- en cascoverzekering, afschrijving, onderhoud, reparatie en banden, pechhulp Europa, ongevalleninzittendenverzekering, vervangend vervoer na 48 uur, en en een volle tank als u uw auto in ontvangst neemt. Alleen brandstof moet u zelf betalen, maar alle typen Renault zijn zeer zuinig in gebruik. Private lease is vaak goedkoper dan uw huidige auto of een nieuwe auto. De precieze kosten hangen af van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt, de opties van uw Renault en de looptijd van het abonnement. Uw Renault Private Lease wordt geleverd door uw lokale dealer, waar u ook terechtkunt voor reparaties en onderhoud.

Welke Renault kiest u?

Renault Private Lease is beschikbaar in vier modellen: Twingo, Clio, Clio Estate en Captur.
De Renault Twingo is natuurlijk bekend als het hippe kleine autootje ideaal voor in de stad. Het nieuwe model is nog ruimer, sportiever en wendbaarder dan voorheen. Het motto is ‘Twingo, go anywhere, go everywhere’: deze auto brengt u overal naartoe!
De Renault Clio is simpelweg mooi: strak en sportief vormgegeven met een stoere uitstraling. De Energy TCe 90 motor heeft een zeer laag verbruik en zorgt tegelijk voor ultiem rijplezier. De Renault Clio Estate zet nog een stapje extra. De leaseprijs is zeer laag, maar toch brengt deze auto u de veiligheid, dynamiek en comfort die u met veel duurdere wagens associeert.
De nieuwe Captur is de eerste urban crossover van Renault: wendbaar, dynamisch en zeer elegant. Uiteraard biedt deze auto alle voordelen van de jarenlange ervaring van Renault, maar tegelijkertijd slaat hij nieuwe wegen in wat betreft design, comfort en technologie.

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een moderne, elegante en comfortabele Renault? Neem dan contact op met uw specialist in leaseauto’s. Die kan u voorlichten over uw mogelijkheden om een Renault te leasen!

Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter

>> Stel uw Renault lease auto hier eenvoudig samen