Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Waarom een Renault Talisman leasen?

Begin 2016 heeft Renault een geheel nieuw type uitgebracht: de Talisman. Een auto die letterlijk uw beschermengel is, want de veiligheidssystemen in deze wagen zijn ongekend. Bovendien is de Talisman een wat zakelijker model, zonder onnodige tierelantijnen, maar met het rijplezier en design dat u van Renault gewend bent.

Renault Talisman lease

Renault Talisman lease

Sedan met extra

De Talisman is een ruime, comfortabele sedan, waarmee zowel zakelijk als privé goed uit de voeten kunt. Renault heeft ten opzichte van eerdere versies extra ruimte gecreëerd, zowel binnen als in de kofferbak, die maar liefst 608 meet. Door de extra ruimte binnen zit u altijd comfortabel, ook bij lange ritten. Het design is vrij neutraal, maar door de dagrijverlichting en de koplampen zorgen ervoor dat de Talisman onmiddellijk te herkennen is.
Innovatieve technologie is overal zichtbaar: een van de opties is bijvoorbeeld een 8,7 inch touchscreen in het dashboard, zodat u alle bedieningsfuncties direct bij de hand heeft. Het multimediasysteem maakt gebruik van een Bose-geluidsinstallatie. De rijervaring wordt geoptimaliseerd door het 4Control-systeem, waarmee de achterwielen in de bochten meesturen voor extra grip.

Renault Talisman lease

Renault Talisman lease

Renault Talisman leasen

Er zijn verschillende mogelijkheden om zo’n praktische en stijlvolle auto te leasen. Voor bedrijven en organisaties is er Full Operational Lease. Alle kosten van de auto zitten in één vast maandtarief, waaronder reparatie, onderhoud en banden, all risk-verzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting. Full operational lease is ook beschikbaar als shortlease, een leasecontract met een korte looptijd.
Via private lease kunt u als particulier leasen. U ervaart daarmee het gemak van leasen, zonder de zorgen die horen bij het eigendom van de auto, zoals afschrijving, reserveringen of onverwachte kosten. Bij private lease zijn de volgende kosten inbegrepen: reparatie en onderhoud, schadeherstel en glasreparatie, vervanging van banden, all risk verzekering, pechhulp, motorrijtuigenbelasting, afschrijving en rente, afleveringskosten en verwijderingsbijdrage en een volle tank brandstof.
Ook zijn er mogelijkheden zoals occasionlease – het huren van een gebruikte auto tegen een extra voordelig tarief.

Een Renault Talisman leasen?

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een praktische auto met een vleugje Franse stijl? Neem dan contact op met ons op. Misschien rijdt u wel met het nieuwste model Renault naar huis!

Zakelijk leasen bij Auto Lease Center

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen