Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Tesla lease

Wilt u écht een bijzondere auto leasen, kies dan een Tesla! Tesla is momenteel de grootste producent van volledig elektrische auto’s. Elektrisch rijden is efficiënt, comfortabel én milieuvriendelijk; kortom, elektrisch rijden heeft de toekomst!

Model S: futuristische sedan

Momenteel zijn twee modellen beschikbaar: de S en de X. Model S is ontworpen met het doel om de veiligste en indrukwekkendste sedan op de markt te zijn. Bovendien beschikt de Model S over allerlei futuristische snufjes. Bijvoorbeeld de autopilot, waardoor het rijden niet alleen veiliger, maar ook stressvrij wordt. Hierdoor blijft Model S binnen zijn rijbaan, kunt u van rijstrook veranderen met een tikje tegen de richtingaanwijzer en wordt de snelheid automatisch aangepast. Ook heeft u digitale controle over de motoren, remmen en sturen, zodat botsen en van de weg raken voorkomen worden. Model S kan ook zelf uitvinden waar een parkeerplaats beschikbaar is en zelf inparkeren. Met Summon kunt u de Model S van een afstand naar voren en naar achteren laten rijden.

Bovendien heeft Model S een Dual Motor: twee motoren, één voorin en één achterin. Daardoor ontstaat perfecte tractiecontrole op alle ondergronden. Model S heeft ook een HEPA-luchtfiltersysteem van medische kwaliteit, dat vrijwel alle uitlaatgasdeeltjes, allergenen, bacteriën en dergelijke uit de auto verwijdert.

Tesla Model S leasen

Tesla Model S leasen

Model X: een écht veilige SUV

Model X is ontworpen als de veiligste en snelste SUV ooit. Het biedt ruimte aan zeven volwassenen met bagage. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit gekregen. Door de plaatsing van de batterij ligt het zwaartepunt zeer laag, zodat de kans op over de kop slaan veel kleiner is. Bovendien is er nu eenmaal geen motor aanwezig, zodat er extra kofferruimte aan de voorzijde ontstaat die ook als kreukelzone fungeert. Tesla hoopt dat de Model X als eerste SUV de hoogste veiligheidsscore zal behalen in elke categorie.

Ook Model X heeft vierwielaandrijving en een bereik van maar liefst 489 km, doordat dit de meest aerodynamische SUV op de markt is. U zult iedere weggebruiker verbazen met de Falcon Wing Doors: de deuren klappen omhoog in plaats van opzij, zodat u makkelijk kunt instappen.

Tesla Zakelijke Lease

Wilt u ook zo’n prachtige en milieuvriendelijke Tesla leasen? Dat kan! Voor bedrijven en organisaties is er Tesla Zakelijke Lease. Alle kosten van de auto, zowel financial lease als Full Operational Lease, worden in één vast maandtarief opgenomen. Dat wil zeggen: reparatie, onderhoud en banden, all risk-verzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting. En brandstof gebruikt u niet, dus dat is extra voordelig!

Ook een Tesla leasen?

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een energiezuinige, comfortabele en bovendien indrukwekkende Tesla? Neem dan contact op met uw specialist in leaseauto’s. Die kan u voorlichten over de financieringsmogelijkheden van dé wagen van de toekomst.

 Zakelijk leasen bij Auto Lease Center

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen