Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Klaar voor de toekomst met Tesla model s lease!

Als u écht indruk wilt maken op uw zakenpartner, lease dan een Tesla! Tesla is het bekendste merk elektrische auto’s, dus u rijdt efficiënt en milieuvriendelijk. Bovendien zijn de auto’s van Tesla prachtig om te zien: futuristische vormgeving, superstrakke lijnen en natuurlijk heel comfortabel. Op dit moment zijn twee modellen beschikbaar: de S en de X.

 

Tesla Model S leasen

Tesla Model S leasen

Model S: indrukwekkende sedan

Tesla had met Model S de ambitie om de veiligste en indrukwekkendste sedan ooit te produceren. Uiteraard beschikt de Model S over een groot aantal technologische innovaties, die tegenwoordig standaard zijn. Bijvoorbeeld de autopilot, waardoor de Model S binnen zijn rijbaan blijft en de snelheid automatisch wordt aangepast. Zo worden botsingen en van de weg raken voorkomen. De Model S kan zelf detecteren waar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaats is én zelf inparkeren.

Model X: de veiligste SUV op de markt

Met de Model X wilde Tesla de veiligste en snelste SUV ooit ontwerpen. Daarom heeft veiligheid de hoogste prioriteit gekregen. Het zwaartepunt ligt zeer laag, zodat de kans op over de kop slaan veel kleiner is. Bovendien is er geen motor aanwezig, zodat de extra kofferruimte aan de voorzijde ook als kreukelzone fungeert. Net als de S heeft ook de Model X heeft vierwielaandrijving en een bereik van wel 489 km. U zult iedere weggebruiker verbluffen met de Falcon Wing Doors: de deuren klappen omhoog in plaats van opzij.

Tesla Zakelijke Lease

Wilt u ook meedoen aan de elektrische revolutie? Dat kan! Voor bedrijven en organisaties is er Tesla Zakelijke Lease. Alle kosten van de auto worden in één vast leasetarief opgenomen, zoals reparatie, onderhoud en banden, all risk-verzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting. En elektriciteit is veel goedkoper dan benzine, dus dat is extra voordelig!
U kunt de Tesla opladen bij superchargers, gratis oplaadstations waarmee de auto in enkele minuten is opgeladen. De locaties zijn afgemeten zodat u het aantal stops tijdens een lange reis minimaal blijft. In heel West-Europa zijn oplaadstations te vinden, zodat u gerust op vakantie of zakenreis kunt.

Stap in de toekomst! Zakelijk leasen bij Auto Lease Center

Wilt u een energiezuinige, comfortabele en bovendien indrukwekkende Tesla leasen? Neem dan contact op met uw specialist in leaseauto’s, bijvoorbeeld autoleasecenter.nl. Hier kunt u informatie krijgen over de financieringsmogelijkheden van dé wagen van de toekomst.

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen