Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Waarom een Volkswagen Golf leasen?

De Volkswagen Golf is een oude bekende, en dat is zeker verdiend. De nieuwste modellen Golf zijn helemaal up to date en voorzien van de nieuwste technologie. Niet voor niets is de Golf ‘Auto van het Jaar 2013’!

Ruimte en comfort

De Golf komt in twee versies: de Golf Variant en de Golf Sportsvan. Beide zijn echte familiewagens, waarin u nooit ruimte tekort zult komen en kenmerken zich door topkwaliteit, ultiem comfort en veelzijdigheid. De Variant is een volwaardige stationwagen met een wijd pakket aan extra opties, zoals een panoramadak en een dakreling voor een skibox of fietsen. Dankzij de goede veiligheidsuitrusting, het rijgedrag en de riante ruimte is de Golf Variant dan ook uitgeroepen tot gezinsauto van het jaar 2014.
De Golf Sportsvan heeft standaard onder meer een verschuifbare achterbank, in hoogte verstelbare passagiersstoel, klein lederpakket en wel 1.500 liter bagageruimte. Vakblad Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB heeft de Sportsvan uitgeroepen tot Trekauto van het jaar 2015: ideaal dus als u graag met de caravan op vakantie gaat!
Zowel de Variant als de Sportsvan zijn standaard voorzien van vele snufjes op het gebied van veiligheid, zoals Dynamic Light Assist (een grootlicht dat zich aanpast aan de tegenligger), handrem met Auto Hold functie, Adaptive Cruise Control, Park Assist met parkeersensoren, Vermoeidheidsherkenning, Front Assist en zeven airbags. Ook kunt u de Golf aansluiten op uw smartphone, zodat u uw eigen muziek kunt afspelen en tegelijk de wagen kunt bedienen.

 

Volkswagen golf lease

Volkswagen Golf Leasen

Leasemogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om zo’n praktische familieauto te leasen.
Bij Full Operational Lease betaalt de werkgever op basis van de gewenste looptijd en het verwachte aantal kilometers maandelijks een vast leasebedrag. Daarin zijn alle kosten opgenomen, behalve brandstof.
Met Netto Operational Lease heeft u zelf de touwtjes in handen. De verzekering, het onderhoud en de reparatie beheert u zelf. Volkswagen levert financiering op maat. U kunt bepaalde aspecten aan de leaseprijs toevoegen, zoals een brandstofpas, verzekering, reparatie, onderhoud en vervangend vervoer.
Financial Lease is met name geschikt voor het MKB en ZZP’ers. De investering in de auto wordt gefinancierd, zodat de auto op uw bedrijfsbalans staat. Alle andere zaken, zoals verzekeringen, reparaties, onderhoud en vervanging van banden, regelt u zelf.
Met Volkswagen Private Lease kan iedereen voor één vast bedrag per maand in ieder gewenst type Golf rijden. In het vaste maandbedrag zijn vrijwel alle kosten opgenomen: verzekering (WA, volledig casco), afschrijving, onderhoud, reparaties, banden, wegenbelasting, pechhulp door heel Nederland en vervangend vervoer na 72 uur. Ook hoeft uw uw schadevrije jaren niet op te geven.

Ook een Volkswagen Golf leasen? Zakelijk leasen bij Auto Lease Center

Wilt u ook uw familie de nieuwste Golf laten ervaren? Neem dan contact op met onze Volkswagen lease, die u graag informeert over, onder andere, alle mogelijkheden voor het leasen van een Volkswagen Golf.

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen