Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Volkswagen Passat lease

Nooit eerder een Volkswagen Passat als lease overwogen? Dat is jammer, want om een Volkswagen Passat te leasen, kunt u dat tegenwoordig vrij eenvoudig online regelen. Het voordeel hiervan is dat u in een betrekkelijk kort tijdsbestek in uw nieuwe lease auto kunt rijden. De Volkswagen Passant Variant lease is hier een goed voorbeeld van.

Voordelen bij Volkswagen Passat leasen

Het voordeel bij het leasen van een Volkswagen Passat is in de eerste plaats dat u niet te maken krijgt met hoge aanschafkosten. Daarnaast kunt u nog kiezen voor verschillende leasevormen. Welke Volkswagen Passat als lease optie u het beste kunt kiezen, hangt geheel af van uw persoonlijke situatie. Wordt het privat lease, shortlease, financial lease of kiest u toch maar liever voor de full operational lease? Vaste maandelijkse lasten zonder extra onverwachte kosten is het andere grote voordeel waarvan u profiteert wanneer u beslist om een Volkswagen Passat te leasen.

Volkswagen Passat Variant lease

Nog meer luxe en comfort ondervindt u bij de Volkswagen Passat Variant lease. Deze auto zit barstensvol slimme innovaties en is niet voor niets uitgeroepen tot auto van het jaar 2015. De Passat Variant kent maar liefst acht verschillende uitvoeringen. De Trendline, Comfortline, BlueMotion, Highline, Business Edition, Business Edition R, GTE en de GTE Highline zijn stuk voor stuk fantastische auto’s. Het is niet toevallig dat deze Volkswagen ook uitgeroepen is tot de beste lease auto.

Lease nieuwe Volkswagen Passat

Lease nieuwe Volkswagen Passat Variant

In slechts een paar stappen een Volkswagen Passat leasen

Wilt u ook zo’n schitterende Volkswagen Passat Variant als lease uitproberen? Bedenk dan dat dit makkelijk te realiseren is via een eenvoudig stappenplan. Het begint met het uitkiezen van uw favoriete uitvoering met onze carconfigurator. Daarna ontvangt u binnen een dag vrijblijvend een offerte. Vervolgens wordt er contact opgenomen om tot afspraken te komen en rijdt u binnen zeven dagen rond in uw nieuwe lease auto.

Ga direct naar:
Carconfigurator Volkswagen Passat Variant

 Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter

Laat u dus informeren en heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren en servicegerichte medewerkers zullen uw vragen met veel aandacht en plezier beantwoorden.

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?