Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Waarom een Volkswagen Polo leasen?

De Volkswagen Polo is een oude bekende op de weg: in 2015 vierde hij zijn 40e verjaardag. Maar de Polo is nu helemaal vernieuwd en up to date – maak kennis met de nieuwe generatie Polo!

Strak en innovatief

Het ontwerp van de nieuwe Polo is strak en dynamisch door de sterke lijnen. De uitstraling is tegelijk stoer en Maar de belangrijkste vernieuwingen zitten binnenin. Multimedia spelen een belangrijke rol, met name App-Connect. Dit unieke entertainmentsysteem integreert uw smartphone in de auto mogelijk, bijvoorbeeld door het beeld van uw smartphone op het scherm van uw radio- of navigatiesysteem te projecteren. De speakers maken gebruikt van Beats by Dre, waarmee u uw favoriete muziek kristalhelder en met een rijke bas kunt beluisteren.
De Polo is uiteraard zeer veilig: Euro NCAP gaf de Polo de hoogst haalbare score van vijf sterren in de crashtest. Standaard veiligheidssnufjes zijn onder andere de handrem met Auto Hold-functie, Front Assist, waarmee de auto vanzelf remt als u een voorligger te dicht nadert, Vermoeidheidsherkenning, Tyre Leak Indicator, die de spanning van de banden in de gaten houdt, en front-, zij- en hoofd-airbags.

Volkswagen polo lease

lease aanbieding: volkswagen polo lease

Leasemogelijkheden

Met Volkswagen Private Lease kan iedereen voor één vast bedrag per maand in de nieuwe generatie Polo rijden. In het vaste maandbedrag zijn vrijwel alle kosten opgenomen: all-riskverzekering, onderhoud, reparaties, banden, wegenbelasting en internationale pechhulp. Alleen brandstof moet u zelf betalen, maar door de krachtige en toch superzuinige TDI- of TSI-motoren zult u daar niet veel voor hoeven te betalen.
Uw Polo-leasewagen is standaard uitgerust met stereo met USB, Bluetooth en AUX-in, airconditioning, stemherkenningssysteem inclusief audio en 15-inch lichtmetalen velgen. Vele anders opties zijn tegen meerprijs beschikbaar.

Een Polo leasen: iets voor u? Zakelijk leasen bij Auto Lease Center

Wilt u ook in de nieuwe Volkswagen Polo rijden? Neem dan contact op met onze Volkswagen lease expert, die u graag informeert over alle mogelijkheden voor het leasen van een Polo.

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen