Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Waarom een Volkswagen Up leasen?

Volkswagen komt met een geheel nieuw model: de Up! Pak je spullen en ga er vandoor, de wijde wereld in – de Up! brengt je overal.

Ruimte en stijl

De Volkswagen Up! voelt zich zowel in de stad als op de snelweg thuis. En daarbij zult u altijd opvallen, want de Up! heeft een zeer herkenbaar ontwerp. U kunt kiezen uit vele stylingmogelijkheden: felgekleurde velgen, contrasterende spiegelkappen, speciale striping.
De Up! is een van de ruimste en veiligste auto’s in deze klasse. Elke vierkante centimeter wordt optimaal benut, zodat u zowel voor als achter de ruimte heeft. Ook heeft de Up! de grootste bagageruimte in deze klasse. Dankzij de extra verstevigde achterklep, City Emergency Braking en ESP scoort de Up! vijf sterren in de NCAP-test. De Volkswagen Up! is voorzien van vele snufjes die uw rit zo aangenaam mogelijk maken. Met de gratis VW-app kunt u uw smartphone in de speciale houder klikken, zodat u daarmee het geluidssysteem en de auto kunt bedienen.
Er zijn drie standaard uitrustingsniveaus: de kleine maar fijne driedeurs De Take-up!, en de Move-up! en High-up! met vijf deuren. De High-up! is standaard voorzien van lichtmetalen velgen, cruise control, parkeersensoren, een lederen stuurwiel, handremgreep en schakelpook, elektrisch verwarmbare buitenspiegels en navigatiesysteem. Daarnaast is er ook de elektrische e-up!

 

Volkswagen up lease

Autolease aanbieding VW up!

Up! lease

Met Volkswagen Private Lease rijdt u voor één vast bedrag per maand in ieder gewenst type Up! In het vaste maandbedrag zijn vrijwel alle kosten opgenomen: verzekering (WA, volledig casco), afschrijving, onderhoud, reparaties, banden, wegenbelasting, pechhulp door heel Nederland en vervangend vervoer na 72 uur. Ook hoeft uw uw schadevrije jaren niet op te geven.
Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Alleen de brandstof betaalt u zelf! Volkswagen Private Lease wordt geregeld door uw vertrouwde lokale dealer, zowel de financiering als de levering en het onderhoud. U hoeft dus geen omweg te maken om in deze prachtige auto te kunnen rijden!

Volkswagen Up! uw nieuwe auto? Zakelijk leasen bij Auto Lease Center

Wilt u ook ervaren hoe het is om in een van de nieuwe modellen Up! te rijden? Neem dan contact op met onze Volkswagen lease, die u graag informeert over, onder andere, alle mogelijkheden voor Volkswagen Private Lease.

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen