Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Volvo V60 lease

Met een Volvo V60 lease rijdt u voor een vast maandbedrag rond in een zeer degelijke auto die inmiddels een bijzonder goede reputatie heeft opgebouwd vanwege haar rijkwaliteiten. Lease de Volvo V60 voor een onbezorgde manier van autorijden in plaats van veel geld uitgeven voor een nieuwe auto. Ook de Volvo V60 als hybrid lease behoort tot de mogelijkheden.

Volvo V60 D4 voorraadlease

Volvo V60 D4 voorraadlease

Volvo V60 lease voor een vast maandbedrag

Lease de Volvo V60 voor een vast maandbedrag zonder hoge investeringskosten. Bij alle leasevormen wordt van te voren duidelijk gemaakt wat u maandelijks voor u Volvo V60 als lease moet betalen. Dit geldt ook voor wanneer u een Volvo V60 hybrid als lease overweegt. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Volvo V60 hybrid lease

Naast de gewone Volvo V60 lease is er nu dus ook de Volvo V60 hybrid als lease. Met deze uitvoering rijdt u niet alleen in een schonere auto, maar verbruikt u ook aanzienlijk minder brandstof. Handig voor wanneer u veel op de weg zit en de nodige kilometers aflegt. Lease deze Volvo V60 uitvoering en u kunt deze brandstofbesparing in feite aftrekken van het oorspronkelijke leasebedrag, waardoor u verhoudingsgewijs een stuk voordeliger uit bent.

Volvo V60 Hybrid leasen

Volvo V60 Hybrid leasen

Welke Volvo V60 lease?

Er bestaan momenteel vier vormen waaruit u voor zowel uw Volvo V60 als Volvo V60 hybrid als lease kunt kiezen. De Privatelease en de Full Operational lease voor prive gebruik en de Financial lease of Short lease wanneer u deze auto nodig heeft voor uw werk. Laat u voorlichten over de kosten of vraag om een heldere offerte.

Voordelen van lease Volvo V60

Met een lease van Volvo V60 bespaart u uzelf niet alleen een hoge aanschafprijs, maar hoeft u ook nooit meer in te zitten over de extra onderhouds- en reparatiekosten.

 Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter

>> Stel eenvoudig uw Volvo V60 hier samen