Beschikbare Bijtellingskrakers

Zoek in het Autolease aanbod


  • Keuze uit alle merken en de nieuwste modellen;
  • Volledige service en persoonlijke dienstverlening;
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten;
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie;
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie;
  • De leasemaatschapij blijft eigenaar van de auto en draagt het restwaarderisico.Nieuwste Autolease Acties
Volvo v60 plug in hybrid lease auto rijden? Wat mag u dan verwachten van de volvo v60 plug in hybrid?

Een volvo v60 plug in hybrid leasen, is kiezen voor een wagen met uitzonderlijke kwaliteiten. U laadt deze hybride op aan een gewoon stopcontact, waarna hij relatief korte afstanden volledig op elektrisch vermogen overbrugt, en dit zonder ook maar iets aan rijcomfort in te boeten.
Voor afstanden boven de 50 kilometer mag u bij de volvo v60 plug in rekenen op een zuinig gemiddeld verbruik van ongeveer 1,8 liter diesel voor 100 kilometer.

Volvo v60 plug in hybrid leasen? Geschiedenis en techniek van de volvo v60 plug in hybrid

Aan de basis van deze hybride ligt de conventionele volvo v60. In de hybride versie combineerden de ontwerpers de bestaande dieselmotor met 215 pk aan een conventionele zestrapsautomaat met omvormer en een hybride aandrijflijn. Het resultaat van deze samenvoeging is een koppelrijke wagen met parallelle aandrijfsystemen, die ook in hybride versie mag rekenen op 120 diesel pk onder zijn motorkap en daarbij ook nog eens beschikt over 70 elektrische pk. Specifiek bij Volvo is de plaatsing van de motoren, waarbij u bij het rijden met diesel beschikt over voorwielaandrijving, terwijl de elektrische motor de achteras aanstuurt. In de wetenschap dat u ook op elektrisch vermogen zonder problemen 125 kilometer per uur haalt, is het met deze wagen vlot en ontspannen rijden. Opmerkelijk daarbij is ook de voor een hybride zonder meer verbluffende acceleratiesnelheid waarmee je in 6 seconden van stilstand naar liefst 100 kilometer per uur schakelt. Bij dit alles kan u dankzij de lage uitstoot van deze hybride ook nog een keer rekenen op 100% fiscale aftrekbaarheid.

Lease Volvo V60 Hybrid

Lease Volvo V60 Hybrid

Stijlvolle interieur van Volvo v60 plug in hybrid lease auto

Binnenin straalt het interieur stijlvolle rust uit, waarbij je zelf kan kiezen welke dashboardweergave bij je stemming, passagier(s) of beide van de dag past. Bovendien mag u met een gemiddelde breedte van anderhalve meter en beenruimte van iets meer dan een meter, rekenen op een meer dan aangename rijervaring. De buitenafmetingen en de vrij kleine draaicirkel maken deze wagen daarbij eveneens geschikt voor stadsverkeer.
Kortom, een volvo v60 plug in hybrid lease auto is kiezen voor kwaliteit, rust en klasse.

 Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter

Laat u dus informeren en heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren en servicegerichte medewerkers zullen uw vragen met veel aandacht en plezier beantwoorden.

Ga direct naar:
Carconfigurator Volvo V60 plug in hybrid

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?