AutoLeaseCenter EV Experience 2021

Kijk & vergelijk de nieuwste elektrische auto's van 2021

AutoLeaseCenter EV Experience 2021

AutoLeaseCenter organiseert met haar samenwerkende autobedrijven op donderdag 16 september een unieke EV Experience met de nieuwste elektrische modellen van 2021. Dit jaar zijn er zoveel modellen bijgekomen dat we je graag kennis willen laten maken met de nieuwste modellen.  Tijdens deze Experience kun je de modellen bekijken en ervaren tijdens een korte proefrit! Uiteraard zijn onze EV Specialisten Ron en Raymond aanwezig en wij kunnen je uitgebreid informeren over elektrisch rijden en de rij eigenschappen van de verschillende auto’s.

Locatie

Als locatie hebben we gekozen voor Hotel van der Valk Enschede (Zuiderval aan de snelweg A35) en hier is voldoende parkeergelegenheid. Je wordt verwelkomt met een kopje koffie of thee en een heerlijke lekkernij. Na afloop zorgen we nog voor een hapje en een drankje zodat nog even na kunnen praten met elkaar.

Deze EV Experience bied je een unieke kans om de diverse modellen te bekijken en te vergelijken op één locatie. Mocht je alle aanwezige auto’s willen ervaren, dan kun je er ook voor kiezen om 2 tijdsblokken achter elkaar te selecteren zodat je net wat meer tijd hebt om ze te ervaren.

De volgende modellen zijn o.a. aanwezig:

 • Audi Q4 e-Tron
 • BMW iX3
 • Ford Mustang Mach-E
 • Lexus UX 300e
 • Hyundai Ioniq 5
 • Mercedes EQA
 • Polestar 2
 • Skoda Enyaq
 • Volkswagen ID.4
 • Volvo XC40 P8 Recharge
 • Tesla Model Y*
Tesla model Y leasen
Introductie Tesla Model Y 2021

*Introductie Tesla Model Y

In samenwerking met Tesla Duiven hebben we de unieke introductie in Twente van de Tesla Model Y. Deze auto is sinds september in Nederland en uitsluitend te bezichtigen bij de Tesla Stores in Nederland. Maar nu eenmalig ook bij onze EV Experience!

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

 • Hulp nodig
 • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!