Audi Q4 e-tron leasen: sportief, snel en compact

Vanaf juni 2021 zien we de spectaculaire Audi Q4 e-tron in Nederland verschijnen. De Q4 35 e-tron  en de Q4 40 e-tron komen op de Nederlandse markt. Het design toont veel gelijkenissen met de Audi e-tron, alleen is de prijs van de Q4 lager. De elektrische SUV is een sportieve, snelle en compacte auto. Lees hier alles over het leasen van de Audi Q4 e-tron.

‘Opens your mind. Broadens your horizons’ – Audi

 

De Audi Q4 35 e-tron

Waar u voorheen met een e-tron al snel 68.000 euro moest betalen, kan u nu voordeliger in een e-tron rijden. Deze sportieve SUV komt op de markt met een prijs vanaf 48.295 euro. Met een behoorlijke actieradius van 341 kilometer (WLTP) is de SUV perfect voor zowel lange als korte afstanden. Na een lange rit kan de Q4 opgeladen worden bij een snellaadstation met vermogen van 100 kW. Laden met wisselstroom gaat met een maximale snelheid van 7,4 kW. De achterwielaandrijving met sterke elektromotor zorgen voor een vermogen van 150 kW (204 pk). Binnen 9.0 seconden is de 100 km/uur bereikt op de weg.

Net een stapje verder: Q4 40 e-tron

Het andere model is met alle specificaties net een stap verder. De Audi Q4 40 e-tron heeft een actieradius van wel 520 kilometer (WLTP). Waar je met de Q4 35 e-tron nog tijd hebt om kort te lunchen tijdens het snelladen, is de accu van de Q4 40 e-tron na een kop koffie alweer opgeladen. Deze heeft namelijk een snellaadvermogen van 126 kW. Tevens is het laden met wisselstroom sneller, met een maximale snelheid van 11 kW. Het vermogen van dit model is wel hetzelfde, maar de acceleratie 0-100 km/uur is met een halve seconde sneller bereikt. Natuurlijk hangt hier ook een prijskaartje aan. De Audi Q4 40 e-tron is verkrijgbaar vanaf 52.815 euro.

Sportiviteit in elk detail

De koplampen zijn leverbaar met Matrix LED-technologie. Bij de Q4 e-tron heeft u de keuze uit wel vier verschillende lichtsignaturen. De units van de achterlichten zijn met elkaar verbonden door de karakteristieke lichtstrip. Ook heeft de Q4 indrukwekkende ‘quattro’ wielkasten. Sportief is de auto zeker: het licht dat afloopt van de daklijn en de velgen (19 tot 21 inch) zorgen voor de sportieve uitstraling, net als de bumpers  en de kenmerkende Audi grill. Een ander voordeel van de sportiviteit van de auto is de aflopende daklijn. Naast een mooi design, zorgt dit ook voor een lagere drukweerstand, wat ten goede komt van de actieradius.

Audi Q4 e-tron leasen

De Audi Q4 e-tron leasen kan bij AutoLeasecenter. Naast de twee modellen, heeft u namelijk ook de keuze uit verschillende Launch editions, namelijk: Launch edition, Launch edition Advanced, Launch edition Advanced Plus en Launch edition S Competition. De Audi Q4 e-tron is de eerste die gebruik maakt van het MEB-platform, net als de Skoda Enyaq en de Volkswagen ID.4.

Naast de SUV, verschijnt er later dit jaar ook een Sportback-variant. Komende maand kunt u de Audi Q4 e-tron leasen. Heeft u vragen over deze auto en/of over de verschillende modellen en editions? Neem  dan gerust contact met ons op. Bel 053 – 20 30 150 of mail naar info@autoleasecenter.nl.

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!