Citroën C4 Cactus leasen

Met de unieke Citroën C4 Cactus lease rijdt u voor een voordelig tarief in de meest unieke en creatieve auto van dit moment: De Citroën C4 Cactus. Deze unieke en stijlvolle auto is één van de best verkopende auto’s van het moment en met de verschillende Citroën C4 Cactus leasepakketten is deze creatieve nieuweling voor iedereen binnen handbereik.

Citroën C4 Cactus lease: eenvoudig, transparant en eerlijk

De Citroën C4 Cactus is de nieuwste en meest opvallende auto van Citroën tot op heden. Deze auto is met een gedurfd design in verschillende versies te koop en natuurlijk ook te leasen. De Citroën C4 Cactus leasepakketten worden ondersteund met diverse zuinige benzine varianten en krachtige diesel uitvoeringen. De verschillende C4 Cactus leasepakketten zijn dus net zo voordelig als de auto zelf. Zo is er een Citroën Cactus leasepakket voor iedere persoonlijke voorkeur.
Het meest opvallende kenmerk van het eerste model van de Cactus zijn de zogenaamde airbumps. Op een creatieve wijze geven deze airbumps de auto een eigenwijs voorkomen. Bovendien hebben deze airbumps ook een praktisch nut: de bescherming van de auto. Want waarom zou u een smartphone wel beschermen, maar een auto niet? Aldusy Mark Lloyd, de lead designer van de Citroën C4 Cactus.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!