Kia Niro

Wilt u genieten van het beste van twee werelden? De nieuwe Kia Niro helpt u hierbij. Verantwoord rijden was nog nooit zo leuk. De Kia Niro gooit alle bestaande regels overboord: in deze hybride crossover is het niet of, of, maar én, én. Een duurzame, zuinige hybride, met de stijl, technologie en veelzijdigheid van een crossover. De beste keuze als u het milieu minstens zo belangrijk vindt als uw rijplezier. Wilt u de Kia Niro leasen? AutoLeaseCenter helpt u graag op weg, de beste aanbiedingen voor Kia Niro lease.

Kia Niro lease, geïnspireerd door de natuur

De Kia Niro is een moderne en uitgebreide auto, geïnspireerd door de natuur. Het sportieve profiel en de brede, panoramische ramen maken de Kia Niro één met de natuurlijke omgeving. Dynamische lijnen stralen beweging en snelheid uit. De nieuwe Kia Niro is geïnspireerd op de natuur, zijn hybride technologie is gemaakt om die natuur zo min mogelijk te belasten. Milieu en natuurbewust rijden met de Kia Niro.

Gratis onderhoud en reparaties

Een zeer fijn aspect van een Kia Niro leasen is dat u nooit meer hoeft op te draaien voor de onverwachte onderhouds- en reparatiekosten. Deze schitterende Kia Niro staat altijd tot uw beschikking. Een stukje extra dienstverlening die de meeste leaserijders enorm aanspreekt. Binnen het vaste maandbedrag zijn alle onkosten inbegrepen. Het enige wat u (of uw werkgever) dient te betalen zijn de brandstofkosten. Dit kan ook eenvoudig geregeld worden met een tankpas. Lees meer over de tankpas op onze website.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!