Lucid lease

Over Lucid

Lucid lease is mogelijk bij AutoLeaseCenter. We kennen inmiddels allemaal eerste elektrische auto van Lucid, de Lucid Air: de auto met ongekende specificaties op het gebied van elektrische auto’s. Een snelheidsduivel die in 2.8 seconden naar 100 kilometer per uur sprint met een actieradius van 650 kilometer. Achter deze spectaculaire auto zit het bedrijf Lucid. Lucid is een Amerikaans autobedrijf dat zich specialiseert in elektrische auto’s. In 2007 is het bedrijf opgericht in Californië. Lucid vind het belangrijk om verder te kijken dan morgen, om een toekomst te creëren waarbij we niet meer te hoeven kiezen tussen het doen van wat we gaaf vinden en het doen van wat juist is; en om verder dan onszelf te kijken om ervaringen te creëren die ons eraan herinneren hoe het is om ons springlevend te voelen.

Waarom Lucid lease?

Lucid is een verrassend nieuw bedrijf die met spectaculaire elektrische auto’s gaat komen. Lucid geeft aan dat het niet gaat om hoe futuristisch je kan gaan, maar dat het gaat om hoe vooruitstrevend en uniek je de auto maakt, en tegelijkertijd ook aantrekkelijk. Als u houdt van snelheid, elektrisch en uniek, dan is Lucid een merk dat u zeker zal bevallen. Een unieke auto om te leasen en een stap naar de toekomst.

Full Operational Lease Lucid

Er zijn verschillende mogelijkheden om een auto van Lucid te leasen. Voor zakelijke rijders is er Lucid full operational lease. Dan is alles goed geregeld en hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. U bent geen geld, tijd en moeite kwijt met het aankopen en beheren van de auto en de administratie. De meeste kosten, zowel financiële als operationele, worden in één vast maandtarief opgenomen. Dat wil zeggen: afschrijving, rente, onderhoud, reparatie, schade, pechhulp, verzekering en motorrijtuigenbelasting. U kunt er ook voor kiezen om vervangend vervoer, winterbanden, vervangen van banden en een tankpas mee te financieren. Alleen brandstof moet u zelf betalen.

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!