Lucid Air lease

De nieuwe Lucid Air leasen? Wees er als eerste bij.

Het leek niet mogelijk te zijn, maar het gaat toch gebeuren. Een auto komt op de markt met specificaties die niemand had kunnen voorzien. We hebben het hier over de nieuwe Lucid Air die verwacht wordt vanaf maart 2022. Deze snelheidsduivel weet in 2.8 seconden naar 100 kilometer per uur te sprinten en heeft een actieradius van ongeveer 650 kilometer.  De topsnelheid van deze auto ligt op 270 km/uur. Een auto om zeker even bij stil te staan. Verschillende vormen van lease zijn mogelijk bij de Lucid Air.

Vermogen

De auto zal in Nederland arriveren in drie varianten: Touring, Dream Edition en Grand Touring. De nieuwe Lucid Air Dream Edition heeft een prijs vanaf 140.000 euro. De Grand Touring zit hier iets onder en bij de Touring wordt verwacht dat deze ongeveer 85.000 euro gaat kosten. De accucapaciteit van de Lucid Air ligt op 110.0 kWh. Deze snelheidsduivel heeft een totaal vermogen van maar liefst 805 kW (1094 pk). Ook kan de Lucid Air na 20 minuten bij de snellader weer 450 kilometer verder.

Uniek design

De Lucid Air heeft een futuristisch design. De auto is erg ruim, stijlvol en het grote glazen panoramadak valt natuurlijk niet te missen. Verder bevat de auto binnenin een 34-inch scherm dat zweeft boven het dashboard. Lucid Motors geeft zelf aan dat het niet gaat om hoe futuristisch je kan gaan, maar dat het gaat om hoe vooruitstrevend en uniek je de auto maakt, en toch aantrekkelijk. De eerste inspiratiebronnen voor deze auto waren volgens Lucid Motors de combinatie van het design van vliegtuigen met het gevoel van naadloos en moeiteloos. Puur is wellicht ook wel het goede woord. Een pure auto.

Vanaf 2022 gaan we deze spectaculaire auto op de weg zien. Wilt u de nieuwe Lucid Air leasen? U kan zich inschrijven voor een reservering. Wilt u meer informatie? U kan contact opnemen met ons via: 053-2030150 of via mkb@autoleasecenter.nl

 

 

 

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!