Mercedes C-klasse leasen

Voor een Mercedes C-klasse lease kunt u tegenwoordig al voor een periode van drie maanden een contract afsluiten. Een Mercedes C-klasse leasen biedt de nodige voordelen. Zo kunt u kiezen uit diverse leasevormen. Zelfs de Mercedes C-klasse Estate lease behoort tot de mogelijkheden, het nieuwste paradepaardje van Mercedes Benz.

Mercedes C-klasse Estate lease

De Mercedes C-klasse Estate. Als lease extra aantrekkelijk omdat u te maken krijgt met de meest luxueuze Mercedes uitvoering. De bijzondere rijeigenschappen, het meer dan royale karakter, plus het ultieme comfort en het prachtige design maken deze auto uniek in haar klasse.
De Mercedes C-klasse Estate kent drie uitvoeringen:

  1. AMG C63 S;
  2. AMG C63;
  3. C450 AMG 4-matic.

Stuk voor stuk schitterende auto’s die allemaal zijn uitgerust met ‘intelligent drive’, multimediasystemen en navigatie, inclusief een deurvergrendeling en ontgrendeling op afstand. Genoeg mogelijkheden voor Mercedes leasing dus.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!