Mitsubishi lease

Wilt u ook een Mitsubishi leasen? Net als andere Japanse merken staat Mitsubishi bekend om zuinige, betrouwbare en comfortabele auto’s. Auto’s dus waarin iedere zakelijke rijder zich graag laat zien! Ook voor Mitsubishi lease kunt u bij ons terecht.

Zuinig en betrouwbaar

De nieuwe typen Mitsubishi zijn aantrekkelijk door hun dynamische design en het gebruik van geavanceerde techniek. Iedereen die simpelweg de beste rijervaring wil, kan bij Mitsubishi terecht. Alle typen Mitsubishi zijn zuinig én betrouwbaar. De nieuwste modellen Space Star en ASX zijn speciaal ontworpen met het oog op de prijsbewuste klant, die toch van de hoogste kwaliteit en zuinigheid wil genieten. Beide typen zijn standaard uitgerust met de nieuwste technologische snufjes, die niet zouden misstaan in het hogere segment. Geniet onder andere van Active Stability en Traction Control (ASTC), ABS met EBD en brake assist. Daarnaast kunt u genieten van ultiem comfortabele stoelen en de grote ruimte, zowel in de kofferbak als in de auto zelf. Het oog wil ook wat, dus zijn de nieuwste modellen beschikbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren. Het design oogt sportief en toch solide, met onder andere 14-inch lichtmetalen velgen. De laatste jaren heeft Mitsubishi sterk ingezet op milieuvriendelijkheid; de nieuwe MIVEC ClearTec motor zal u zeker verbazen met zijn prestaties!

Ook een Mitsubishi leasen?

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een comfortabele, representatieve en zuinige Mitsubishi? Neem dan contact op met een van onze lease-intermediairs. Die kan u voorlichten over de verschillende financieringsmogelijkheden van uw favoriete Mitsubishi! Bel 053 – 20 30 150 of mail naar info@autoleasecenter.nl.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter
  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig? We helpen u graag.