Mitsubishi lease

Wilt u ook een Mitsubishi leasen? Net als andere Japanse merken staat Mitsubishi bekend om zuinige, betrouwbare en comfortabele auto’s. Auto’s dus waarin iedere zakelijke rijder zich graag laat zien! Ook voor Mitsubishi lease kunt u bij ons terecht.

Zuinig en betrouwbaar

De nieuwe typen Mitsubishi zijn aantrekkelijk door hun dynamische design en het gebruik van geavanceerde techniek. Iedereen die simpelweg de beste rijervaring wil, kan bij Mitsubishi terecht. Alle typen Mitsubishi zijn zuinig én betrouwbaar. De nieuwste modellen Space Star en ASX zijn speciaal ontworpen met het oog op de prijsbewuste klant, die toch van de hoogste kwaliteit en zuinigheid wil genieten. Beide typen zijn standaard uitgerust met de nieuwste technologische snufjes, die niet zouden misstaan in het hogere segment. Geniet onder andere van Active Stability en Traction Control (ASTC), ABS met EBD en brake assist. Daarnaast kunt u genieten van ultiem comfortabele stoelen en de grote ruimte, zowel in de kofferbak als in de auto zelf. Het oog wil ook wat, dus zijn de nieuwste modellen beschikbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren. Het design oogt sportief en toch solide, met onder andere 14-inch lichtmetalen velgen. De laatste jaren heeft Mitsubishi sterk ingezet op milieuvriendelijkheid; de nieuwe MIVEC ClearTec motor zal u zeker verbazen met zijn prestaties!

Ook een Mitsubishi leasen?

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een comfortabele, representatieve en zuinige Mitsubishi? Neem dan contact op met een van onze lease-intermediairs. Die kan u voorlichten over de verschillende financieringsmogelijkheden van uw favoriete Mitsubishi! Bel 053 – 20 30 150 of mail naar info@autoleasecenter.nl.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!