Nissan Qashqai leasen

Met een Nissan Qashqai lease least u niet zo maar een auto, maar een supercomfortabele crossover. Deze kan zowel in de stad, op de snelweg en off-road uit de voeten. Met deze wagen komt u zakelijk prima voor de dag en kunt u ook uw hele gezin en al uw spullen veilig vervoeren. De eerste Qashqai werd in 2006 geïntroduceerd en was een doorslaand succes. Nu is een compleet vernieuwde versie uitgebracht: nieuw design, nóg betere technologieën, een dynamische rijervaring en een ultramodern communicatiesysteem.

Veilig en praktisch

De Nissan Qashqai is zowel off-road als op de weg volledig in zijn element. U merkt meteen hoeveel kracht deze stoere jongen biedt, terwijl u tegelijk de efficiëntie, comfort en controle van deze comfortabele wagen ervaart.
De nieuwe Nissan Qashqai heeft overal camera’s en sensoren, zodat u altijd weet wat er om  uw auto heen gebeurd. De Nissan Around View Monitor biedt vier parkeercamera’s waarmee u 360 graden zicht hebt. U kunt ook de close-ups selecteren om de voor-, achter- en zijkant van de auto in de gaten te houden. Met de Nissan Connect-apps krijgt u met één druk op de knop toegang tot uw favoriete sociale media, reisinformatie en meer. U kunt tegelijkertijd op de weg letten, omdat u de apps met uw stem kunt bedienen. Het Advanced Driver-Assist display toont alle belangrijke informatie in één oogopslag, zodat u zich op de weg kunt blijven richten.

 

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!