Opel Corsa leasen

Opel en gemak zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Opel Corsa 3-deurs is de ideale auto voor stadsverkeer: compact en wendbaar. De 5-deurs biedt ruimte aan uw hele gezin, inclusief bagage. Met een Opel Corsa leaseauto zit u dus altijd goed!

Elegant, comfortabel en veilig

De Opel Corsa mikt met het design op sierlijke kracht. De sierlijke contouren en sportieve grille, de elegante daklijn en de stoere achterkant… u komt ogen tekort! Het interieur is uiteraard ontworpen om optimaal comfort te bieden. Dat blijkt al uit de stoelverwarming, het verwarmbare stuurwiel, achterruitverwarming en verwarmbare buitenspiegels. De ThermaTec-voorruit doet condens en ijs snel verdwijnen.
Ook maakt de nieuwe Opel Corsa gebruik van de nieuwe technologische snufjes om u de optimale rijervaring te brengen. Het Opel Eye camerasysteem een van de meest geavanceerde veiligheidssystemen op de markt, bedoeld om u op alle mogelijk wijzen te ondersteunen bij het rijden. De FlexConnect iPadhouder maakt het mogelijk om ten volle te genieten van uw persoonlijke entertainmentsysteem.

De Opel Corsa biedt een ruime keuze benzine-, diesel- en Bi-Fuel-motoren, van 66kW (90pk) tot 152kW (207pk). Alle motoren zijn zeer efficiënt en dus zuinig in gebruik.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!