Seres 3 leasen, een nieuwe elektrische SUV

Een eerste indruk

De eerste elektrische SUV van het Chinees-Amerikaanse merk Seres is gearriveerd in Europa: de Seres 3. Een auto die je kan vergelijken met een Kia e-Niro en Tesla Model Y. U kan de Seres 3 leasen. De auto is 4,38 meter lang, 1,85 meter breed en 1,65 meter hoog. Met een elektromotor op de vooras heeft de SUV een vermogen van 120 kW. De accu heeft een capaciteit van 52,0 kWh. Dit zorgt ervoor dat de auto ongeveer 330 kilometer ver kan komen. De prijs is vanaf 37.995 euro.

De import gaat via Green Mobility Group Europe b.v.  Ook richt Seres zich op Duitsland, België en Zweden.

Elektrotrein naar Europa

Naast Aiways zien we dat de verkoop van elektrische auto’s vanuit China stijgt. Met de introductie van Seres komt de elektrotrein van China-Europa nu echt op gang. In 2017 is de productie van Seres gestart.

Hoewel Seres het hoofdkantoor in de Verenigde Staten heeft staan, is de productie in China. In Amerika is het hoofdkantoor te vinden in Silicon Valley, en wel in de buurt van Tesla en Google. Seres is een dochteronderneming van Chongqing Sokon Industry Group gevestigd in China.

Het bedrijf werd in januari 2016 opgericht en is gevestigd Silicon Valley, daar waar onder andere Tesla en Google opereren.

Seres 3 leasen bij AutoLeaseCenter

Ook u kunt de Seres 3 leasen. Er zijn verschillende soorten lease mogelijk bij Seres. Bent u geïnteresseerd in het leasen van de Seres 3? U kan altijd contact opnemen met een van onze lease-intermediairs. Die kan u voorlichten over verschillende mogelijkheden van de Seres 3. Bel 053-20 30 150 of mail naar info@autoleasecenter.nl.

Volg ons via LinkedIn!

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!